Fight four your life

"Fight For Your Life"

Our ripped up clothes is pain
The holes in my shoes are no trend
The low paying jobs we get
Our noise has to be heard

Fight for your life
Don't ever give up the fight
Our time will come one day
"Life is easy", nobody ever said
But I'll make the best of it that I can

Fight for your life
Put your head up high
Never give up the fight
So let them all fucking know
We'll stand up for our rights

Fight for your life
The time is fucking right
To stand up and fight
Our sweat will not be in vain
Our screams have to be heard

Bortamatch!

Jaha då var de dax att skriva av sej igen då!

Igår var vi 12 sköna grabbar som for till Motala för första träningsmachen för året me Cluben. Linköpings HC mot finska mästarna Tappara. Nya piké tröjorna delades ut också så det var ett snyggt gäng dårar som landade i Motala ca 18.59 och matchen börja 19.00. Matchen gick inget vidare då vi åkte på torsk med 3 jävla 1 mot skitgänget från Finland. Inget Hyvi Suomi här inte. Hemresan gick väl med stop på Max burgers vid köpetorp.

Detta var första resan för säsongen för att känna påt och man får suget direkt kan ja säga. Bortaresor med alla grabbarna till olika platser i Sverige är de bästa som finns. Tänkt er att trycka ihop 20 grabbar i 4 bilar och rulla upp till Karlstad i oktober och leva röven me bonläpparna där uppe. Kan bara bli succe. Eller 5 januari när de kommer resas minst 2000 supportrar från Linköping till Sveriges baksida Slöddertälje och visa vad skåpet ska stå. Undra om svenska insatts styrkan kommer finnas på plats även iår*SMILE*. ALLA HATAR tälje och de ska dom nog fan få veta.

Fick även min nya tv i förrgår. en plattjävel vid namn Andersson. Fin var den och passa perfekt med övriga rummet. Han smäääällter in så att säga.

Ikväll ska man ut till föräldrar fort som fan och bära lite möbler då dom håller på att renovera och sedan hem fort som fan och byta om och duscha och bege sej till Robin för någon öl och sen ner mot Stångebro och se om de är nåt liv vid de här spektaklet alla tjatar om som ja hatar. RixFm festivalen med ett gäng bögar som uppträder kan väl inte vara nån som helst succe? Aja de är sånt som rer sej så att säga. 

Nu klicka klockan här att det är en timjävel kvar på arbetspasset vilket känns bra. Har gått bra hela dagen och allt har flytt på som de ska.

Imorgon är de fredag och då är de fest? Tror de iaf. Vi får se.

Vi säger så som sådant. Arrviderci Bye hejdå Chiao Thjysch Hasta la vista


Bra jävla hej*vinkar*


image2


//Han

Testar nya bloggen

Då var det dax att ta klivet in i blogg världen. Här kommer allt från egna resonemang och erfarenheter till egna upplevelser att publiceras framöver från mej själv.


Tack för ordet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0