Det händer saker!!

Fredag middag! Sitter på jobbet och äter en snabb macka för att sedan bära möbler igen. Vad händer i helgen då? Jooo, imorgon blir det att fara till Åtvid och köra paintball med pojkarna. Ska bli grymt kul. Jorres polare har öppnat ett event företag där man kan komma och lira företag, kompisgäng etc. På kvällen skall drängen Fredda ha fest i Tannefors igen. Förra gången blev man lagom rund om tårna. Skall det bli en favorit i repris måntro? Den som lever...

Söndag blir de att ta de stadigt lugnt faktiskt. Kanske ut och gå en sväng och lira innebandy om kroppen vill. Vi får se.


Igår var de match. Cluben mot Sveriges baksida Slöddertälje. Var rätt seg match men bra drag på läktarna.
Dock hände nåt lustigt tydligen efter matchen. Läste i corren att de blev stök i city. (enligt länk): http://www.corren.se/archive/2008/9/25/jwlcdwk332coirr.xml. Matchen slutade 3-3 efter att 2 plexiglas gått sönder och man fick spola om ishelveten 2 gånger. Mindre kul så att säga. Men men vi är obesegrade fortfarande vilket ja hoppas vi ska förbli ett tag. Bara vi kan hålla Hv bak i tabellen så är ja nöjd. Vi hoppas på det bästa.

Ser fram emot utlandstrippen till grisfesternas ö, pass, pessetas och p-pillernas ö, La Grande Canaria.
Lite bilder på hotellet Green Sea i San Agustin









Efter jobbet ska ja och brallan ta en shoping-eftermiddag. Ska inhandlas vinterjacka m.m.

//Han

Kanarieöarna - San Agustin - Green Sea

Nämen hejsan!
Nu hehe har ja juh inte skrivit på ja vet inte hur många veckor men nu är man igång igen. Helgen då?

Igår lördag så drog far och jag till Jönköping och Husbils/husvagns mässan. Vi fick gratis biljetter så vi drog ner och kika avet. Fanns en del sjuka bilar kan ja säga. En husbil som man kunde parkera sin vanliga bil i husbilen. Kosta dock 3 mille också  Sen fanns det en husvagn som var 9 jävla meter lång. 3 rum fanns de och de kändes som att den aldrig tog slut när man gick där inne. 800 tusen kosta den och man skulle lätt kunna ha den som lägenhet och kunna bo lite överallt när man vill hehe. 

På kvällen drog man till Essa för några kalla och sen ner till Lorient för årets WL fest med live band m.m Var en trevlig tillställning men inte så mycke folk som man hade hoppats på. Men va gör de när man har kul?

Har även gått och köpt mej en ny mobil. En Nokia 6210 Navigator


Testa GPS.n när vi åkte hem från Jönköping och den funka kalas. Så nu hittar vart som helst när man ska vart som helst. NICE!!



Sitter här och funderar på tattos. Hitta en grymt snygg men så råka ja trycka ner sidan. Denn fanns på gaddad.se. Ska se här om jag hittar den. 


Man ser den nygjorda delen på tatton. Så ska min bli med ungefär samma motiv.

Har bokat resa till Kanarieöarna i november med brallan också. Ska bli sjukt skönt och komma bort från vardagen och leva livet en vecka. San Agustin blir det och vi flyger från Norrköping.




Veckan som kommer nu blir det monster auktion på jobbet. Vi säljer bilar, motorcyklar, traktorer, fyrhjulingar, möbler, småsaker och allt man kan tänka sig. 1100 utrop bra grejjer. Ska bli kul faktiskt. på torsdadg börjar säsongen. Hemma mot Modo. Vi kommer köra Fanatics samling på Roy från kl 17.00. Så om du läser detta, kom dit och slut upp i ledet med grabbarna. Lär bli någöt över de vanliga.


Nu befinner jag mig i Tannefors. Är barnvakt tilll brallis syskon fram till hennes föräldrar kommer hem från Tyskland. Skriver mer sen. Ciao


RSS 2.0