Sammanfattning!

Söndag kväll och man är lite sådär härlig i kroppen. Sket i innebandyn ikväll då jag helt enkelt inte orkade.

Vad har hänt på senaste tiden då? Joo, tex så drog vi några bilar upp till Sveriges baksida och sjöng fram Cluben till 3 pinnar men de va juh iof förra lördagen. Sen efter det blev det utgång som tillbringades på platå.

jobb hela veckan blev det och ja måste berätta några icke normala grejjer som händer under veckan. Tex skulle jag gå och hämta mat åt oss innan auktionen i tisdags på Viktors på industrigatan. Vi var 6 st som skulle hava mat. Fick maten i en brun papperskasse och fick gå och hämta sallad. De gick bra med men när jag skulle gå ut genom dörren så ramla  jag ner för trappan och tappa ut all mat på vägen och jag gick i backen :) Potatismos och korv var det juh givetvis också så hela jag var nersmetat me potatismoshelvete.  Sånt händer bara  mej. Inte nog med det så stod det juh kanske 10 pers utanför och såg allt och folk hängde ut genom fönstren för att se hela incidenten. Ja bjuder på´t

I torsdags kväll skulle jag göra ett svanhopp ner i min sköna soffa då ja råkar slå i pungkulorna i sidan av soffan så ja knappt kunde andas på hela kvällen. Kunde inte sitta, kunde inte stå för att det gjorde så jävla ont. Killar vet vad ja snackar om när man tex får ett slag mot pungen. DET KÄNNS SÅ ATT SÄGA. Ska aldrig mer hoppa ner i soffan utan vara en vuxen människa och sätta mej som alla andra.

Nu i fredags blev det utgång med pojkarna och man blev rund om fötterna även denna gång. Så pass rund att ja missa jackan på 55.an så ja fick hämta den dagen efter. Lördag kvällen spenderade jag i Malmslätt hos Essa som hade såkallad fest. Blev rätt mycke folk men många valde att dra pga en viss Essa inte kan spänna av utan skall tro det värsta om fhela tiden och allt skall vara enligt hans regler. Fine, då kan han köra den stilen själv nästa gång.

Idag blev de Malmslätt igen fast denna gång hos päronen. Nu fick jag dom efterlängtade våfflorna men en sak ska jag säga er. Köp aldrig grädde från Lidl som är från Tyskland. Höll på att spy när jag skulle käka skiten. Smaka bara vanilj typ och inget annat. Skitläbbigt.

Veckan som kommer då:
Blir att jobba hela veckan och se på hockeyn va de lider. Fredag drar jag till Stockholm med jobbet för attt gå på Antikmässan i Älvsjö och sedan gå ut och käka och övernatta på nåt hotell. Åker hem på lördags förmiddagen. Frågan är om inte Cluben lirar på hovet på lördag? Kanske man skulle stanna kvar och se matchen också? We will see.

Har tänkt på att jag inte skriver om något roligt. Kanske skulle skriva oftare så man har något att skriva? Vi får se hur jag gör. Ska göra om bloggen lite också framöver.

//Han


RSS 2.0