Dagen efter!!!

Juldagen! Jahopp, då va den stora aftonen över och dagen efter kommer smygandes. Gick upp kl 07.00 imorse för att hämta flickan från jobbet. Sen hem och sova igen.

Gårdagen avnjöts i Malmslätt hos föräldrarna med familjen. Mycke mysigt var det måste ja säga. Som gamla goda tider. Mycke mat och godsaker blev det och även tomten tittade in. När man blir äldre och allt kommer på så blir de lätt att flytta tillbaka till sina gamla hemtrakter där man en gång växte upp.

                                           

Idag då? Jo de blir en sväng till Linghem hos bror min där det serveras julbord och godsaker och sedan far ja vidare mot staden och närmare bestämt Empha Emilusch där det ska festas rejält. Några är hemma från Norge, några har man inte sett på länge och vissa ser man varje dag. Men det spelare ingenr oll. Trevligt skall det bli och ja ser fram emot det.


                                       

Nu ska ja röra mej men på återseende!!

//Han

Dan före dopparedan!!

Dan före dopparedan!!
 
Ett snabbt inlägg här. Håller på att lasta lastbilen med skräp för att kasta på Gärsta. Mindre skoj men måste göras.
Allt är istortsett fixat till julen och de blir utgång på juldagen har juh nu bestämt. Vilka som hänger på får vi se. Men vi kan nog bli en bra liga för dagen.

Slutar 3 idag här så det går snabbt. Har kunder som kommer hela tiden även att det är dan före julafton. Vädret är riktigt bra fast inget julväder på långa vägar. JA SKULLE JUH INTE SKRIVA OM VÄDRET!!!!!

Imorrn blir de ut till päronen i Malmslätt (numera White City) för julfirande. Bror, sambo + kotten Melvin kommer också. Ska bli skoj. Satt och tänkte på vad som MÅSTE finnas på ett julbord förut och några av dom är självklart prinskorv, köttbullar, julskinka, potatis, rödbetssallad, sill, revbensspjäll. Sen kan man juh skriva en hel lista på saker man VILL ska finnas. Men det var min lista för dagen.

Om ja inte skriver något innan julafton får ja önska alla vänner och familj en riktigt god jul och ett galet nytt år -09. Årets lista kommer givetvis innan nyår och ja hoppas även Röven slänger in sin också.

//Hejmedesajjatilldej


Snart jul!!

Måndag för/eftermiddag!!!!

På jobbet. Ska snart dra iväg och käka lite krubb. Ensam som sagt på jobbet idag men de kommer folk konstant hela tiden även att det är innan jul o allt. Har lite inlämingar på ingång också. Fixar och trixar och slutar frammåt 5 tiden ungefär.

Blir en sväng ut till Malmslätt och föräldrarna ikväll och kika övert vad som händer och inte händer under julen.

Nåt som ändå är rätt galet är väl ändå vädret? De är nog de värsta man kan blogga om men ja måste göra det. Just för tillfället är de strålande sol och kanske 5-10C ute. 2 dagar innan jul? Är de så att jorden är helt fuckt up eller ska man se detta som normalt? För 10-15 år sen var de annorlunda. Då var de alltid garanti att det skulle vara snö och kallt runt jul. Jävligt lustigt enligt mej.

Igår kväll satt ja hela kvällen och kika på tatueringar. Fan va svårt de är att välja exakt hur ens egen skall se ut. De ska juh vara en japan insperarad variant som går över axeln och ner till armbågskanten. Vill ha en drake som ska gå neråt. Black and Grey och något inslag av rött med lite blommor runt om bl.a.

//hej

Ost/kex-kväll!!

Söndag  eftermiddag!! Granen är nu på plats och skall bara smyckas in i det sista. Alla julklappar inhandlades igår och kaoset på Tornby området.

Det blev en kex/ost-kväll hos Röven igår med respektive. Riktigt trevligt faktiskt. Mer sånt. Nykter som man var fick även agera lite taxi-rörelse under kvällen men det hade ja inget emot.

Jobb imorgon. Blir nog en av dom lugnare dagarna på jobbet då jag blir helt själv. Men de finns alltid saker att göra så de ska nog gå bra. De blir en hel del jobb i juldagarna men de får man ta nu när man var i  Gran Canaria 1 vecka.

Dax att fixa käk nu!!

//Tja

De blev som de blev!!

Nämen äre inte? Jo visst äre de!!

Skriver inte lika ofta nu pga att ja varken hinner eller orkar. Så det får bli få men välfyllda istället.

Brallan och ja drog mot Canarias och var där i en vecka. Skönt som tusan att komma bort från vardagen så det går absolut inte klaga på. VI hade lite otur med vädret några av dagarna men då fick vi hitta på nåt annat än att ligga och sola. Och de funka juh det med. Färg fick man och allt vad det innebär. Ser fram emot nästa resa med min flicka. Nästa gång blir de dock Grekland har vi bestämt och köra nån av öarna där. Har varit på några av dom ett par gånger men ja gillart så de är bara att köra på.

Ängeholms resan blev en succé för oss i Fanatics men ni kanske har läst om resten? Det har juh varit massmedia hysteri om detta ända sen matchen var. Massmedia kan verkligen vrida allt som dom själva vill. Och den där säkehetsansvarige Arne Henriksson i Ängelholm kan inte ha alla hästar i hagen. Kanske borde lägga skorna på hyllan? JA GÖR DET FÖR FAN!!!  Resan gick bra som sagt med pubstopp i Ljungby och sedan vidare mot Lindab Arena där bussen blev stannat mitt på en väg av 7 (ja de va verkligen 7) pikét bussar för visitation etc. Seda fick vi rulla vidare och sedan vänta pga att det var oroligt i hallen. Ja allt annat har ni juh läst om. LKPG Fanatics fick sig en känga i Expressen för dom västa huliganhändelserna nånsin i hockeyns historia. Var ens expressen på plats? Vi fick juh för fan vänta utanför i bussen så vi var juh inte ens i arenan. Jävla nötter. Dom kan inte heller ha varit på plats förra året då Djurgårn var i Cloetta Center och stöka med sina 2000 supportrar. De va tydligen inget mot det som hände i Ängelholm. Jo tjena!

Vad händer annars då? Julen är snart här om bara några dagar och ja va ska man säga om julen? Folk springer omkring och hetsköper presenter som folk skrivit ut på önskelistor. Folk blir missnöjda med sina presenter dom får och sitter där med ett påklistrar ansikte och ser jätte nöjda ut. Det som är positigt med julen är att hela familjen samlas och umgås. Man äter gott, dricker gott och bara njuter av ledigheten. Det är jul för mej. presenter och allt runt om är inget för min egen del. Men de är upp till var och en.

Håller på att fixa me bilen också som ska besiktas i januari. Se de finns lite och göra.

Sen kanske man ska iväg i mars och se Volbeat i Lund. Vore riktigt grymt. Såg dom somsagt i sommeras i Helsingborg och de va så man nästan blev knäsvag. Sjukt bra live och i övrigt också. Men vi får se.

Cluben spelar helt värdelöst förtillfället. Varför? Vi har en målvakt som släpper in precis alla skott han får på sig. Helt värdelös är han om ni frågar mej. Gör av me han och köp nån vettig så vi vänder detta och tar detta jävla guld nångång. Tredje gången gillt är de sagt. Tror inte de blir nåt guld dock detta år pga ojämnheten. Vi presterar knappt hemma längre vilket är skit de me. Jämtin som ja inte ger nånting för är skadad men kommer nog tillbaka när uppehållet är över.

De blev inga bilder idag. Det kommer ja lovar. Vi hörs och syns!! //Tja

RSS 2.0