WCB och barhäng!!

Onsdag kväll!
Igår blev det hockey igen efter 2 månaders frånvaro i hallen. Första perioden var skit och är inte ens värd att nämna. Andra tillbringades i baren och tredje tände alla till och fick hallen att gå lös. Cluben vann med 7-5 över kebaberna. Inte okey enligt mej då vi ska köra över dom med tanke på dera placering i tabellen. DOM LIGGER SIST och är klara för kvalserien. Konkurs nästa? Jatack!!!! Ryggarna vill vi aldrig mer se igen.

Idag har man jobbat förbrill för vi ska börja med visning på lördagarna nu för allt vanligt folk som inte orkar komma på visningarna på måndagarna. Vi bler mer tillgängliga med andra ord.

Helgen som kommer blir lugn och lördagkväll blir de galaj me alla pojkarna. Flickan min jobbar som vanligt så hon kan tyvärr inte följa med. Man får passa på när hon jobbar. Ser fram emot lördagen faktiskt. Ska bli skoj.

Tar nu tag i bilen för sista gången så han går igenom besiktningen. Vi får se vad vi köper för bil i höst då Brall ta körkortet även hon. Eller hon har börjat men är nog klar till hösten rättaresagt.

Collage:



Var länge sen aj uppdaterade med någons toalett. Jag kommer göra en intensiv rusch för att få in bilder på skithus som ja sen kan publicera här. Mycke nöje.


Hejmeer!!

//Han




Dagen efter...

söndag kväll!!

Dagen efter här idag då man var ute och svirade igår. Var helt ok kväll faktiskt med Röven och Örat. Dock så får man lida dagen efter då livet kliver inpåen.

Igår på förmiddagen åkte Röven, jag, Jones och Fosmo runt på olika bilfirmor och testade bilar. Man blir galet sugen att köpa nytt men får vänta till hösten. Vi testade en Volvo, och en Bmw. Fina bilar med många kusar undet huven.

Cluben spelade lika mot Frölunda igår och vann alltså INTE. Det ser inte speciellt bra ut de här men vi får väl hoppas att dom skärper till sej till slutspelet eller va säger ni? Nu på tisdag möter vi ryggarna och då samlar vi ihop oss igen på norra stå och kör över dom totalt.

Lovade en bild på Svante även kallad lillis och här kommer han


Veckan som kommer då förutom hockeyn? De blir jobba intensivt till fredag och sen blir de utgång modell större. Många som ska med ut och löning så alla verkligen kan hänga med. Empha kommer hem idag från Sälen så även han ska hänga med.



Skickar in en bild på en husbil som far och jag såg på en mässa i Jönköping i höstas. Man kan alltså parkera bilen i husbilen om man vill. Sjukt?? EEHH AAAA



hejmäer!!

//han


Sommar, tack?

Hepåer!!

Fredag förmiddag! Är på jobbet och bär möbler och grejjar! Till helgen blir de utgång vilket inte var igår. Ska bli schysst! Blir väl Platens en sväng och så får vi se. Igår tillbringades kvällen hos brallans föräldrar. Mycke trevligt faktiskt. 

Har inte gett mej ut och sprungit på 4 dagar nu. Varje gång man ger sej fan på att man ska ut så håller på på att frya ihjäl. Kanske inte optimala väderförhållanden att springa men nån jävla gång ska de ge sig. Och då kommer ja stå där startklar och kuta som aldrig förr. 

Fick telefonsamtal från min vapendragare i Sälen. Vädret är på topp fast lite kallt. Backarna är fina som aldrig förr och ölen flöder i kopiösa mängder. Hade inte varit fel att vara där. Grabbarna var juh där för 2 helger sen och levde livet. Följde inte med den gången heller. Får ladda batterierna till sommarn då pojkarna och ja drar iväg utomlands. Sen blir det juh Helsingborg i augusti som tradition på deras festival. Sen ska vi försöka hinna med Gotland eller nåt i den stilen men vi får se. 

Ser fram emot sommarn så enormt. Bara att kunna gå ut utan jacka och sätta sej på altanen är juh en helt underbar känsla. Ska se till att det blir många grilkvällar på våran nya altan i sommar. PROMISE!! 

                 


Cluben torska igår IGEN. Vad fan är det som händer? Fjärde raka nu på kort tid. Dax kanske att skärpa till sej! Serievinnar blir vi inte då Färjestad vann igår igen. Den som vinner serien får 3.5 miljoner kr. Tydligen vill inte Cluben ha dom? SNART SLUTSPEL. Alla grabbarna laddar som aldrig förr. Jävlar vilket liv de kommer bli. Nu kör vi lads!!

Film vi klippte ihop från -03 Då vi åkte land och rike runt för Cluben
            



Hepåer!!

Update igen

Kör en update igen. Satt på tuben och kolla musikvideos. Kan Manne så ska även ja försöka.

Först drar vi igång med en låt från nya rullen Rocknrolla. Klockren rulle finns på Pirate




 Tunga The Streets - Dry your eyes. Ingen party låt men sjukt bra allround



Klassiska Cock Sparrer - Working



Dropkick Murphys - The State of Massachusetts




Ian Brown - Fear


Skulle gärna sett dom på Roskilde i sommeras. The Streets - Irony of it all


Bästa bandet de senaste året. Danska Volbeat - The Garden´s Tale



Allt med Flogging Molly är bra. - Tobacco Island



Lyssna på texten. Ras Cricket - "Polisen slår" från NKPG

Livstidsdömda!

Onsdag kväll!!
Idag har man jobbat på i vanlig ordning. Kallt som fan är de dock ute så man försökte hålla sig inne så mycke som möjligt. Men de gick så att säga.


Grabbera och ja håller på att ta fram en ny t-shirt. Stilren vit med loggan på framsidan och tryck på bakisdan. En kvalitets tröja som håller bättre än billiga skit tröjor som blir som dragspel efter en tvätt. Tillhör du eliten så hör av dej för mer info.

Vad händer till helgen då måntro? De blir faktiskt utgång me Röven och några till. Empha är juh i fjällen igen och sviker den torsken. Men han har det nog bra med tanke på vädret. Kommer hem på söndag. Men som sagt så blir det utgång.

Ja sitter och försöker låta fingrarna skriva det man vill men de är inte lätt ska ja säga. Skulle egentligen gett mej ut och sprungit ikväll men med tanke på att det är så kallt så håller jag mig inne. De är sån här bitig kyla som blåser rakt igenom kroppen. Spelar ingen roll hur mycke kläder man har på sig.

Sitter även och funderar på hur ja ska göra med vinterbilen. Om ja ska se till så den går igenom besiktningen eller om ja tar förlusten och säljer skiten rakt av. Vi får se va de lutar åt. Är sugen på en V70 kombi gärna automat för lite omväxling. Det är juh bilar som går i alla väder och reservdelar som är skamligt billiga om man jämnför med tex Audi eller Volkswagen.

Det är mycke man vill här i livet som man får lägga is för att annat ska göras först. Vill inte gå in på vad det exakt är men hade man alla förutsättningar så skulle det vara mycke enklare här i livet hehe.

Följer rättegången angående ThePIrateBay dagarna i ända nu. Det är juh denna rättegång som lägger ribban hur fildelning kommer bli i framtiden i detta avlånga land. Väldigt intressant faktiskt.

Igår kom juh även domen på Arboga morden och mördaren fick livstidsfängelse och utvisning från Sverige. Mamman och pappan fick 100 000 vardera för att deras barn blev brutalt mördade och mamman nästan strök med även hon. Pappan i sin tur var huvudmisstänkt för mordet och mordförsöket men  fick inget i skadestånd pga detta. Hur sjukt är detta land egentligen? Folk kan få flera hundra tusen för att man mår psykistk dåligt eller att man blivit av jobbet felaktigt. Men sen när ens barn blir mördade och en själv nästan stryker med ja då får man knappt en spänn för besväret.  Och inte nog med dessa psykfall som får livstidsdom som kommer ut efter 8-9 år. Ska man kalla det livstidsdom? Ett skott i pannan och sen är de klart. Vem fan vill betala skatt för dessa jävla nötter går runt och mördar folk för att sedan leva ett bra liv i fängelset där dom får dyrare mat än vad våra svenska barn får i skolan. De är helt åt skogen enligt mej. Men nu ska vi kanske inte brusa upp oss.

Sitter och kikar av Dirty Sanches nu på MTV. Dom är jävligt roliga och gör rejält sjuka saker. Men inget slår Jackass och Jonny Knoxville.


Glöm allt ja sagt när de gäller gadden ja vill göra. Här har ni den ja vill göra eller näst intill denna iaf. Beställer tid i maj och börjar med den i september. Räknar med att den skall vara klar senast december. Observera att ja ska köra den på överarmen. Från axeln ner till armbågen.



Dax att sova. HEJDÅMEDESAJJA!!!


Nu kör vi IGEN!!

Jävlar i havet va länge sen det var ja skrev då. Många vänner som bloggar har lagt dom på is och ja var nära på att göra samma sak. Fanns varken tid eller ork och skriv men nu tar vi väl tag i det igen va?

Så va händer i mitt liv för tillfället?

Jobbar på som vanligt och tar de allmänt lugnt på helgerna. Har inte varit ute sen i slutet av januari och de är juh nästan 1 månad. Lite skillnad på förut då man gick ut varje helg.  Men tiderna förändras och likadant gäller de med mej.

Svante har entrat hemma hos oss nu och vi har honom lite till och från. Vi pratar hund nu alltså. Snällare hund får man nog leta efter faktiskt. Riktig guldklimp faktiskt. Ska hämta lillen i veckan nu är tanken och ha han till slutet av veckan. Bild kommer upp på han under kvällen. 

Har kommit igång med löpningen på allvar nu också. Kör 3 dar i veckan runt Stångån och ska bl,a springa blodomloppet i sommar. Nästa år blir det nog halvmaran i Göteborg skulle ja tro. Vi får se. 

Cluben då? Några få omgångar kvar till slutspelet och vi har torskat 3 solklara matcher i rad. Detta får verkligen inte hända nu när festen snart drar igång. Alla går och laddar som man pratar med så de kan bli sjukt bra här när allt drar igång. Ser fram emot det om vi säger så. Lär bli många mil på vägen för Cluben och då hoppas ja verkligen att dom ger nåt tillbaka iår. ETT GULD VARRE!!! Har förövrigt inte varit på hockey sen i början av januari. Dom förstör hockeyn med så många omgångar att man tröttnar efter ett tag. En normal människa som har ett normalt liv med jobb hinner inte med alla matcher tyvärr. Dom gräver sin egen grav enligt mej. 

Håller på att trixa med vinterbilen nu och var på ombesiktning idag för lite grejjer ja fixat på den och inte fan gick han igenom idag heller. För höga CO-värden och lamban var felaktig. Gör om, gör rätt!!


Skulle ha satt igång med tatueringen här nu i feb/mars men nu drog ena killen hos Max som var gästartist så Max för köra dubbla bokningar. För tillfället är det bokningsstopp fram till maj och då kan ja äntligen få beställa tid för armen. Dock får ja vänta hela sommaren med att sätta igång då första tiderna är i början av september. Men men va gör man? Ska man va fin får man lida pin? Pengar kostar det också heheh, ja jävlar. Blir nog bra de där. 

Satt och funderade på det här med fildelning förut och att bolagen försöker få en ny lagändring så man inte kan ladda ner musik. NI GRÄVER ERAN EGEN DÖD. 

En vettig artist som Timbaktu skriver såhär:
Vad tycker du om nya ipred-lagen, kommer du börja jaga fildelare nu?
Ipred-lagen är helt onödig. För det första så löser den inga problem och så är det slöseri med tid. Musikbranschen borde ägna sig åt att hitta nya sätt istället för att jaga dem som lyssnar på musik. "

Kan bara hålla med här? Istället för att folk slutar lyssnar på artisterna som vill ha bort fildelningen borde dom komma på nåt nytt typ Spotify för att få in pengar på musiken. Så jävla dumma att dom tror att folk betalar flera hundra för en skiva när man kan få ner den gratis? Hallå!!!

Mer kommer.. Denna gång lovar ja!!

//Han

RSS 2.0