Gå på is...

Måndag natt!
Helgen har varit helt ok måste ja säga. Empha, jag och Höglund titta till Nykvarn och bandet All Ends i fredags och dom var riktigt bra faktiskt. 6-manna band om körde skiten ur hela nykvarnparken verkligen. Sen blev  de en öl på Hamlet och slappdricka.

Lördagen tog man de lugnt på dagen och drog till Roberto Baggio på kvällen. Fredda visade upp sina skills och festandet kom igång. Var en bra kväll tydligen efter vad ja fått höra:)


Söndagen blev bland dom lugnaste nånsin tror ja. Film hela dagen i mängder. Mycke slappt och mysigt faktikt.

Idag var det en jobbig men ändå rätt skön dag på jobbet måste ja säga. Mycke fick man gjort på ganska lång tid.

Imorgon tisdag far man till Mjölby efter jobbet och kollar på lite hockey. Cluben möter Färjestad i gamla BT-arena
och hoppas givetvis på vinst. Första gången man får se nyförvärven också vilket ska bli najs. KÖR BOYS BARRE. KÖÖÖÖR!!!

Bild från förr:
I bagagen på Sara Pengs bil en lördagkväll påväg till krogen.


Morsning//^

Han

Jobb maraton...

Onsdag kväll/natt?
Jaha då har man jobbat 3 jävligt hektiska dagar på jobbet. Måndag hade vi visning med rekord folk. Tisdagen hade vi auktion med rekord priser och rekord övertid. Idag har vi haft rekord snabb hämtning av möbler etc av folk + att kortläsar helveten la av efter halva dagen så folk var juh lagom glada när dom var tvungan att åka och ta ut pengar en extra gång. Men de gick iaf. Hoppas de löser sig till imorgon bara.  Redan torsdag imorgon alltså, de är fan galet.



WL skulle arrangera en jävligt nice fest framöver i september med ett av favorit banden från barndomen men bandet har tydligen ställt in. Mindre kul faktiskt. Det var bandet som drog mej till festen så att säga. Så vi får se hur de blir me den delen. Dom kanske vill komma och lira på festen vi kanske ska ordna i höst? Vem vet!!!

Helgen då?
Nykvarn är juh i helgen och bl.a Los In Nombres ska juh lira. Blir nog att gå på sponken och se övert där nere. Kan bli läckert om vädret är ok. Lillasyster förra året var juh helt ok faktiskt. Var juh 3 personer som fick igång hela publiken. Nämner inga namn:)...

Annars händer inte mycke för tillfället. Har inte orkat med nånting denna vecka faktiskt pga den hårda arbetsveckan än så länge. Vår som sagt varva ner till helgen istället.

Cluben lirar i Motala av alla hålor imorgon mot Skansen(Dif). Fattar inte varför dom ska behöva lägga matcherna utanför stan bara för att ragga supportrar. Ta hand om dom dem redan har istället så kanske de kan bli bättres stämning på alla plan både i och utanför arenan. Skitiförti.

Bild från förr.
Scandinavium -05


"Vi ger oss aldrig"

//Han

Lörre på schemat...

Lördag eftermiddag!

Igår var far, bror och jag uten en sväng på stan och tog några kalla. Vi var på Mörners, Bishop och Storan och det dracks härliga till. En och annan slank ner i strupen så att säga.  Annars var de lugnt igår, jobbar som vanlgt.

Ikväll kommer några fånar hit och tar ett par bersa och sen beger vi oss till Tannefors och Freddan. Han skulle ha lite folk hos sig så vi tittar tillet. Sen får vi se vad som händer. Kan bli att vi stannar kvar eller rör oss mot stan. Det är sånt som märks. Var en sväng me brallan idag och kolla lite vart de byggs i stan. Och jävlar va de byggs. Tamefan överallt verkligen. Bra den dagen då man bestämmer sig för att byta upp sig så att säga. Men de dröjor nog några år till skulle ja tro.

Imorgon blir de slapp dag framför tvn är de tänkt. SKa inte göra ett skit faktiskt vilket ska bli jävligt skönt. Nästa vecka börjar vi med auktionerna igen vilket känns bra på ett sätt så man får ut de vi varit och plockat in. Gammalt skit ska ut och nytt skit ska in direkt och säljas så de bärs en del på jobbet hehe.

Nehe jaha här kommer en bild från förr:
Inflyttnings fest när Empha bodde i Johannelund


ses och hörs men framförallt vi känns

//Han

Det var bättre förr...

Torsdag kväll!

Idag har man jobbat röven vid skrivbordet och lagt ut 700 bilder på nätet på jobbet www.gomer-andersson.se.
Segt men har 300 kvar imorgon och lägga in. Men de går sakta men säkert frammåt.

Efter jobbet drog ja, Empha, Jono med bihang till Skänninge för att snitta till marken. Samma gamla skit som alla år och man är lika trött på de efter 5 minuter som alla andra år. Dock hitta jag en tröja till min lille brorson som ska pryda hans klockrena hud dom närmaste månaderna. Lär bli läckert. Sen tog vi en burgare på Frassehassenegerkasse och sedan hem. Sitter och kollar på Happy Gilmore här och måste säga att Adam Sandler är jävligt rolig i sina filmer. Sån humor som en annan skrattar åt så att säga.

Imorgon blir det att dricka pilsner med brorsan och farsan i city. Får se vart de blir men nåt ska vi nog hitta. Kanske kollar tillet på Bishop eller Mörners vi får seet.

Röven och ja satt och snacka lite om framtiden i telefon igår och han gav mej dom orden som ja behövde höra. Jag håller dom för mej själv men de kommer bli ändring på saker och ting inom en snar framtid får vi hopppas. Mer info om detta kommer. Om det går som ja vill så kan mycke ändras i min vardag i inom en snar framtid. Ser mycket mycket mycket fram emot det.

Lördag blir det att dricka tillet hos Röva om vi inte kanske sitter här eller nån annan stanns. Den som lever...


Bild från förr:
Se så galen han ser ut den där Micke asså. hehe skämt och sido.
Lumpen, Tross Pluton, Garde Kompani, P18, 2004


Bjuder även på en bild från strid!!
     

     

Gör om, gör rätt!!!

//Han

Schizofren gubbe.

Måste bara lägga in denna. Man kan tro att det är rövbin som lagt in den men denna är på riktigt. Satt i Svenska dagbladet. Håll tillgodo:


Dagarna flyger förbi!!

Tisdag kväll!
Hel dag på jobbet idag. Håller på att fotar ca 1000 bilder som ska ut på hemsidan innan fredag. Är en del så att säga. Men de är ja van vid så det går som på rälls.

Kanske inte händer så mycke för tillfället men så är det ibland. Cluben gick på is inför 2500 pers förra veckan och ja va inte där för första gången på 6-7 år måste det vara minst. Kändes konstigt att svänga hemmåt istället för till Stånkan men de hade juh varit samma grej som alltid. Och de tröttnar man på lika snabbt som när man kom dit. Ska bli skönt istället när serien drar igång och de händer lite i tabeller och liknande. Cluben har juh haft channs och ta guld 2 år i rad och de kanske är tredje gången gillt oår? Vem vet. Känns lika snopet varje gång vi torskar mot lag man hatar över allt annat som tex förra året, att¨åka på torsk av Hiv73 på hemma plan efter att ha lett överlägset varje match och lett match serien med 3-0 i matche så blir man smått hatisk. Men de är juh så hockeyn är. lite av skönheten med att man aldrig kan räkna med att vinna hur bra de än ser ut. De går aldrig att ta ut något i förskott vilket man har lärt sig vid de här laget. Men som sagt, vi får se hur de går. Skulle va skönt att få möta Hv i finalen igen eller varför inte Tälje och slå ut tattarna i finalen. Då skulle ja må bra resten av livet iaf. Det lovar jag er.

Va händer annars i veckan då? Inte mycke faktiskt. Brallan och ja kollar på resor till Kanarieöarna i november och man har nog insett att man får ha is i magen och ta en restresa innan själva julruschen sätter igång. Då drar priser iväg direkt. Skulle va klockrent och hitta nåt innan julen så man är uppvilad för allt vad julen innebär. Har även biljetter till Lasse Winterdäck 23 aug me bralls och de ser man fram emot bara vädret är ok. Vilket vi får hoppas på. Iår skulle dom tydligen ha 2 scener om ja inte läste fel.




Tjatar även om Volbeat men dom är bra jävla härliga alltså. riktig bonnmetall/Elvis metall på något vis.







































Nu blir de duschen och sen hoppa svanhopp ner i sängen för att drömma sig bort

mot en ny morgondag.



Dagens bild från förr enligt nedan

Denna bild är tagen 2003 i starten av sommaren.
Pojkarna förfestar inför de sjukaste många av oss upplevt i mannaminne


Over and out


//Han


Hemma hos...

Sitter hos Röven och dricker sprit för ovanlighetens skull. Det ösar ner me regn viket man blir lite depp av faktiskt. Skulle bara in här och skriva av mej lite. Drar vidare mot antingen Platens eller Harrys ikväll. See Yaa cunt

Ute på vischan

Tjobre!!
Lördag eftermiddag och det är skitväder. Dock känns de skönt för en gång skull att det regnar för de behövs verkligen.
Va händer och fötter då? Igår var de bjudning hemma hos Bossgårn ute i undre Undre Bossgård. Vädret var verkligen helt underbart och allt folk var klockrena även dom. Buffén va uppdukat när vi kom med bål och hela köret. En kille hade med sig paintball gevär som all fick testa och skjuta med och bli skjuta för dom som ville:) Emi och Jocke tackade inte nej utan blev skjutna bägge 2. Dock när Pessa skulle skjuta Emil i ryggen så träffa han fel och sköt mitt i bakhuvet haha. Tror ni att han skrek eller? Jävlar va ont de måste gjort. En tuss av hår ramla av karln så jävla hård var träffen. Men så är det. Tog en taxi frammåt småtimmarna hem mot city igen. Var väl hemma runt halv 3 hugget skulle ja tro.

Idag då? Legat och degat framför tvn hela dagen och bara slappat i regnet. Skönt som fan faktiskt. Ikväll blir de lite fest hemma hos Röven med bihang. Kan bli trevligt. Blir nog mer slappdricka så att säga och spela lite Wi om ja inte misstar mej. Och de är juh inte fy skam.

Ni måste ladda ner Volbeat.s skivar alltså. Helt underbart band från Danmark. Vi var juh som sagt och titta på dom i Helsingborg förra helgen. Sjukt bra spelning. Så det kan ja rekomendera. Nu ska de åkas och handla me Marre på Signalen är de tänkt om hon blir klar nångång:)

Här kommer dagens bild från förr:
BIlden är tagen 2003 på Dinkans baksida i Malmslätt på valborg




TOALETT NUMERO FYRE!!
Vems toalett?
-  I källaren hemma i Emils trapphus på Hunnebersgatan
Vad är första känslan när du stegar in? -  Ser juh ut som en jävla bunker toa
Renlighet på denna yta? - Med tanke på att väggarna ser ut som andra världskriget så blir man lite rädd. Toan i sig var ren men finns ingen som helst känsla alls.
Kan man komplettera rummet på nåt sätt?-  börja med att göra klinker i hela rummet sen med tanke på att det är stor yta finns det stora möjligheter att göra de till sin drömtoa. Kanske en jacuzzi?
Finns det nån lektyr i rummet? -  Ingen som helst lektyr alls. Vet inte ens om ja skulle vilja läsa lektyr i detta råtthål?
Kan du berätta någon udda händelse du varit med om i detta rum? -  Har bara varit där en gång och då hade ja nästan rännskita så ja höll på att spränga den totalt:)
Hur sumerar du denna toalett? - Gör om gör rätt!! Visst är de en toa i en källare som ingen kanske använder eller ska använda så ofta men lite stil och klass kan de väl ändå finnas? Man känner sig helt ensam och naken när man sitter där helt tyst och dystert.
Vilken skala från 1-10 ger du denna toalett? Ja ger den en 2.a pga att den inte ger mej nåt alls. Kanske skulle haft en 1.a men den sparar ja till nåt nerskitet nattklubbshak.
Bild enligt nedan på skithålan:


Nu blir de till att åka och handla.

/Han

Back to gamla Svedala

Men tja!!!

Ja vet att ja ej uppdaterat på ett bra jävla tag men de ligger lite taktik bakom. Har hänt en hel del under min semester och även innan de så att säga. Tänkte redogöra lite smått här vad som hänt och vad som komma skall.

På midsommar for vi 3 bilar till Öarnas land. Och då kanske ni tänker er England men så var de icke sa Micke, utan Öland. Vi for som sagt iväg och levde bus i midsommar helgen. Hände både det enda och de andra och överlag var de en toppen helg verkligen. Vi hann att komma ner och vara där i 2 minuter så fick addefladde ett par snytingar av 2 pundare( ja dom fick dom med). Givetvis logga man in på campingen så man missa allt som vanligt men men. I övrigt som sagt var de kalas. skit bra väder nästan hela helgen förutom midsommaraftons natten då det spöade ner. En käre compadre kom på idén att kniva tältet på natten och så blev det också,

Emil är boven


lite övriga bilder från Öland


Är de fest så är de:)




For hem och hade en vecka kvar att jobba vilket gick helt ok.

Sedan hade vi första veckan på semestern då pojkarna (Empa, Jonte, Ruben och Fosmo) och jag drog till Gotland för att leva rallar livet. Fick en grym lya...


Med havsutsikt....                       (se vad glad han är)


så allt var på topp. Vädret vad rena drömmen också så hela resan blev en succe.
Vi gick ut 2 dagar på div klockrena hak som tex Hamnplan 5, Gutekällarn, Munkällarn etc
och de blev en hel del champagne då pojkarna verkar fått Stockholmsveckan syndromet i ådrorna.
Flaska efter flaska beställdes in och man blev gladare och gladare juh längre kvällarna gick.



och ännu mera champagne....



Vi drog iväg på dagarna och fördrev tiden på sköna badställen som tex denna
på Fårö


och vi hann även dra till Blå Lagunen som var varmt och skönt som fan


Vi åkte även till dom berömda men rätt så tråkiga RAUKARNA     (glad)


+ att vi åkte fel och råka in på racebanan Gotland Ring haha
Dom var juh inte så där jätte glada på oss måste ja medge.

 Här kommer även lite mer festbilder från resan.



Marmelad från Skelefteå på Gutekällarn


Denna bild hamna helt fel men de va nån dåre som skulle våldta en Bock:P


Resan överlag var kalas bra. Kan inte klaga för fem öre faktiskt.



Vi for hem och mådde bra till nästa resa var pågång vilket var Helsingborg.
Vi for iväg 2 bilar á 9 pers till deras 2 dagars festival som vi var även på förra året.


Och hade svinskoj i 2 dagar. De blev fest, fylla, bad, ännu mer fylla och så lite tango.
Var även på konsert med Volbeat och dom är sjukt bra enligt mej och dom andra.
Bästa låten är lätt radiogirl.


Här kommer lite bilder från Helsingborg också:






Sen for vi även iväg till Helsingör en dag vilket var de bästa på hela resan.
Gick och dagdrev med en öl i handen och mådde allmänt underbart.
Köpte lite pizza och en sexa Tuborg och gick ner till hamnen och käka och mådde
kalas. Bra resa även denna gång. Bilder....







Hade skrivit en hel del utöver detta men det försvann tydligen. Mer kommer tonight. SE YAA

RSS 2.0