Väder väder i världen där!

Onsdag kväll!
Satt och kollade på vädret förut och varmaste platsen för dagen i Sverige hör och häpna var i VÄSTERLÖSA eller Värdelösa som andra kallar de. 24 grader varmt och topprekord för dagen. Love it!

Helgen närmar sig med stormsteg och jag måste dra på lunschen imorgon och inhandla alkohol för 2 dagar om ja ska klara mej. Vi ska juh på after work på fredag men där kan vi inte sitta hela kvällen så jag tänkte att vi skulle inviga våra utemöbler i hettan och ta några pilsner hemma hos mig innan vi rör oss mot Stångebrof'ältet och mera pilsner. Hamnfestivalen är juh denna helg med så där kanske man går förbi och tar en PILSNER!

Lördag och söndag ska de bli 30 grader varmt (helt sjukt) och då infinner man sig i skogsmulle staden Norromköping. Hatar egentligen allt som har med Norrköping att göra men ibland får de bli undantag. Som denna lördag.

Fick tillbaka bilen idag från tvätten och den har nog aldrig varit så fin som den är just för tillfället. Skall lägga ut den på blocket.se innan helgen och vem vet, om man har tur kanske ja även får den såld?:) Skulle va grymt skönt faktiskt. Sen blir det att köpta sig som ja skrivit förut en bruksbil över sommarn så man tar sig från a till b så får vi se vad som händer i höst.


Jag skrev igår om att ja skulle starta en ny sektion på bloggen som innebär allt som rör toaletter. Och ja smygstartar med min egen. jag kommer ha en fakta ruta om varje toalett där ja kommer spalta upp div viktiga delar som kommer tas upp på varje toalett som ja själv har sett, känt, och tagit del av. Allt enligt egna erfarenheter. Så låt oss börja eller vad säger ni?




  • TOALETT NUMERO ONE
  • Vems toa? - Jo självaste Kaiko´s
  • Hur är första känslan när du stegar in? - Det känns hemma på nåt sätt. Här har man tillbringat många timmar och dygn när det gäller både fyllor, sjukdomar och allmän skitnödighet.
  • Renlighet på denna yta? - När man kommer in möts man alltid av att det är fräscht och och ljust. Man känner dock doften av avföring då någon har suttit på toan några minuter innan repotaget gjordes(spya i halsen).
  • Storlek på hela rummet? - Det känns inte trångt när man kommer in utan det finns plats för både det ena och de andra. Inga klaustrofobi känslor här inte.
  • Kan man komplettera rummet med något? - Det är inte min drömtoa skall jag säga så det finnas alltid saker som kan göras bättre tex ta bort badkaret och sätta in duschkamin istället och byta ut toalettsits (vilket det skall göras inom en vecka) + att rör och liknande skall även dom bytas ut inom kort. Sen kan vi vid senare skede gå in på hur just min drömtoalett kan se ut
  • Finns det nån lektyr att tillgå för längre angelägenheter i rummet? - Just för tillfället finns det en hel del biltidningar såsom Max Magazine, Bilsport, och Fyndbörsen. Även några heminredningstidningar och Netto´s reklamblad ligger i lektyrlådan.
  • Kan du berätta om en udda händelse du varit med om i detta rum? - Händelserna är många med många gånger har det blivit att sova över på golvet då man kommit hem från krogen och så har man spytt ner i stort sett hela toalletten vid ett tillfälle (ett visst bröllop)
  • Hur sumerar du denna toalett? - Överlag är det en helt ok toalett som är relativt stor med tanke på att det är en lägenhets toallett. Dock skulle ja inte tacka nej till en duschkamin istället för dagens badkar.
  • Från en skala från 1-10 ger du denna toallett? - Den får en 5:a utan några mer kruseduller.

            Bifogar bild från första repotaget enligt nedan:
image30

vem ska bli nästa person som får sin toalett poträtterad? Den som lever....

//Han


Toalett dax!!

Tisdag förmiddag!
Sitter och verkligen längtar till helgen som kommer. Fredag blir det after work på storan me grabbarna. Senare på kvällen går man och lyssnar på Takida på Stångebrofältet. Lördag blir det fotboll på dagen och utång i Norrköping på kvällen. Love it. Inte nog med det ska det bli mellan 20-25 C varmt hela helgen med. Tror de kan bli helt magiskt faktiskt.

Fick veta att man kanske blir tv-kändis framöver på jobbet också. Återkommer mer om det.


Kommer härmed börja en ny sektion i min blogg för att få mer läsare då jag har en förkärlek till toaletter där jag kommer publicera smaskiga bilder och fakta på folks toaletter. Alla kan drabbas av min kamera så ni som läser kan härmed börja finputsa era toaletter för dom kommer garanterat komma på min blogg i framtiden. Och jag kommer vara helt hänsynslös när det gäller fakta om era om tex var smuts,skit, och saker som inte ska tillhöra en toalett.


image29


Mycke nöje!!!

//Han

Till Salu!

Lördag kväll!!!
Väntar på att Empha, Brandez och Matti ska hämta upp mej så åker vi hem till han och går på sponken. Robin, Ruben och Joci sluter upp i ledet och förgyller vällen. Busströjan sitter på kroppen och man är laddad för lite David Guetta och upp me pistolerna barre. As it should be.

Bruttan håller på att göra iordning sig och är snart är påväg till sin andra hälft. Dom ska gå ut och dricka lite vin ikväll.  Sitter här med min Pripps Blå i handen och bara ler över de fina vädret som sträcker sig över horisonten. Love it. Denna sommar som är påväg kan bara bli succe eller? Tror fan de alltså.

Förövrigt var det ett par som sökte att sin sån skulle få heta Pripps men skattemyndigheten sa blankt nej. Hade varit lite fränt och heta Pripps faktiskt. Låter dock lite som en hund.

image25

Bilen förövrigt skall säljas och läggs ut på blocket under nästa vecka. Är det någon som är intresserad är de bara att höra av sig. Den gröna faran skall fara vidare mot nya mål. Och jag skall köpa mej en budget bil som man kan ta sig från A till B med. Hade inte varit fel och haft min gamla Golf II nu faktiskt. Den blev man lite kär i me tanke på att de va första bilen oså också. Men men kanske hittar en ny svart fara. We will see.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


image27

Melvin växer så det knakar. Så äntligen få träffa han imorgon igen och leka av mej lite. Han börjar bli rätt häligt faktiskt. Väntar bara på när man får börja lira boll me han och ta me han på första hockey matchen. De är grejjer de.


Snart kommer Empha som verka lite trött idag. Ska nog få igång han här de brukar ja juh få med hjälp av min vapendragare och dragör Robisch.

Ta och Ge

//Han

Alkoholister överallt!

Idag var då begravningen. Allt gick lugnt och stilla vid och det var verkligen en värdig begravning. Vila i frid mormor!


Var en sväng me tuttan på ikea och köpte en skjorta och så vidare en sväng till systemet och inhandlade lite goda drycker till helgen. Ska kanske dra ikväll en öl me Empha, tuttan + vän. Vi får se hur de blir. Känner mej lite seg i kroppen men sådär skönt fredags seg som man kan få ibland när man vet att man har en hel helg ledigt. Underbart! Bullen är på fest me jobbet ikväll igen. De är de ända dom gör på sitt jobb hehe.

Söndag ska ja bege mej till mor och far och fira morsdag. Hoppas hon blir nöjd med tröjan som jag och bruttan valde ut till henne.

Kom på en grej här. När vi åkte hem från begravningen idag så stanna vi i Vimmerby CITY haha... Har aldrig sett så mycke alkoholister på en så liten yta som där. Precis överallt satt gubbar me öl i handen och 30-40 åriga uteliggare som inte visste vart dom var. Flytta aldrig till Vimmerby för man blir juh dep av att bara se missären. Skit stad eller rättare sagt skit by.

Nehe nu ska man se lite på tv och ta en bersa och invända kvällens bavader. Ciao!

//han

Torsdag förmiddag!

Torsdag förmiddag. Sov som en stock( i röven) inatt. Tänkte om ja skulle lägga ut min blogg så alla kan läsa den? Va ja vet just för tillfället så vet bara kanske max 6-7 st om den överhuvudtaget. We will see va ja gör. 

Jobbar som en dåre idag pga att ja inte är på jobbet imorgon. Begravningen för mormor. Känns lustigt att åka ner dit faktiskt. 

Om man kanske skulle åka till Bosses ikväll och ta en smaskens? Ja jag vet inte? Beror på om ja orkar määät.


Helgen som kommer blir det antingen grillfest hos en polare eller så ska ja terrorisera mina vapendragare Robin och Emil. Givetvis ska dom med om det blir grillfesten men vi får se om dom är sugna. Tror nämligen att Bullen jobbar hela helgen så han kanske inte orkar määt. Ni vet han börjar bli gammal nu och få hår på *uken så ja ni förstår säkert va ja menar. 

Dagens maträtt: Pyttipanna med ägg
Dagens låt: Nirvana - Smells like teen spirit
Dagens färg på sko: Vit
Dagens väder: soligt i södra svealand och under eftermiddagen kommer kallare väder in över nordligaste götaland. (eller nåt)
Dagens ja ska göra när ja kommer hem från jobbet: Beställa tid för tvätt på bilen
Dagens mongo: Säkert Robin för han är alltid mongo
Dagens dreglare: Malin Thunberg
 
Dagens hejdå: //Han

Skriver mer tonight.

Prag,Gotland,Öland,Västervik,Helsingborg,Motala,Rhodos!

Onsdag kväll och ManU slog ut Chelsea ur finalen. Gott gott sajja. Kan väl inte bli mycke bättre fotboll än så va? Tror fan inte det ni.

Jaha som sagt onsdag kväll och bruttan har kommit hem från Rhodis idag. Svart som en NEGER var hon så det gäller att ligga i för att komma ifatt. Ska man ta en klassisk Varamonbränna kanske? Kommer lida i 1 vecka och undrar om det är värt det iår. Har sagt i 3 år för mej själv att ja aldrig ska göra om det igen men vafan när man väl ligger där så finns det ingen återvändo.Förra året iof så lossa halva skallen så ja skiter nog i det iår. Får härda ut och gå ut försiktigt och sen slå på stort i mitten av Juli.

Juli jah!!
Grabbarna och jag beställde idag en lägenhet i Visby vecka .27 i 4 dagar. Kan bli galet bra det där. 50kvm med inglasad altan och allt va det innebär. Har juh bott 7.5 månad på Gotland under Lumpen tiden men det var juh mitt i kalla vintern. Ingen höjdare då kan ja lova men tvärtom under sommar halvåret kan ja lova. Vi ska bo i Kneipp enligt en av mina vapendragare. Love it. 

Veckan innan är det juh midsommar och då far vi iväg en hel karavan me idioter till Öland och som sagt midsommarfirande. Vi kommer ligga på Lundegård som förra året. Hehe förra året hade allt. Ska inte skriva här men ni som var med vet vad som händer och inte hände. Helt galet ska ja säga er. 

Har semester vecka 27, 28, 29,30 som förra året alltså hela Juli. Hoppas vädre är bättre än förra året då det regnade 2 av 4 veckor. Mindre kul faktiskt.  

Sen ska bruttan och jag försöka hitta på lite småtrippar också vilket ska bli kul som fan. Men vart det blir är inte bestämt på långa vägar. De återstår att se.


Sen ska vi åka några bilar ner til Helsingborg vecka.30 då det är Helsingborgs festivalen. Vi var är 5 idioter förra året och de va verkligen helt jävla sjukt. Bästa dagarna på hela sommaren även att det spöregnade. 20 spänn kostar det tex att åka över till Danmark och deras nattliv är inte att leka me vill ja lova. hehe ser fram emot sommarn enorm faktiskt.


Cluben då?
Vi börjar värva spelare soma aldrig förr. Och bra spelare me för den delen. Kan bli en bra säsong men vi brukar juh torska i finalen (2 år i rad nu) så det kanske är våran tur iår?(tredje gången gillt).
Vi kommer även dra till Prag i oktober för att festa loss och se Cluben köra över Sparta Prag i nya europa ligan Champions Leauge. Billgt att bo, billigt käk och billig öl. Kan de bli bättre? Tror faktiskt inte det. Ser fram emot det också enormt.

Sen är det juh fotbolls Em som drar igång snart också vilket man också ser fram emot. VA ÄR DE HÄR? Kommer de blir den bästa sommaren kanske? Eller kanske tvärtom? Vi får se helt enkelt. Henke tacka ja till Em vilket är bra. Tror vi har komplett lag nu för att köra över de mesta faktiskt.

Visfestivalen då? Ska man åka ner på det iår en natt? vi får se va grabbera säger om detta. Har inte missat Vis på 5 år nu så de vore juh dumt att göra de iår med? Den som lever får se. Vi tar väl med oss ett litet sketet 2.manna tält och sen ser vi var de bär åt hehe.  Denna sommaren ska ja försöka tillbringa så mycke tid som möjligt vid vatten iaf. I 3 år nu har de blivit bad kanske 5-6 gånger på hela sommaren vilket de ska bli ändring på. Ska bli en riktigt badis iår.

Fredag ska man ner till min mormors begravning. Hon gick bort förra veckan och på fredag är alltså begravningen.
Helgen som kommer får vi se vad som händer. Allt kan hända och mycke kan inte hända. Vi får se helt enkelt.
Bruttan är hemma igen iaf och de är ja glad över. Blev fan tokig efter ett tag och va hemma helt aléna. No more home alone. You here me?

Men jah då?
image24

Hejdå
//Han


RSS 2.0