De blev juh lugnt!

Söndag kväll och man laddar inför innebandyn som börjar kl 21.00 Vad har man då gjort den senaste tiden? Jo helgen blev himla lugn me några öl me Bullen o Empha här och Mägi kom förbi även han. Brallan också givetvis. Sen gick vi ner och kolla om bilen levde och visst gjorde han det. Gasa upp han till max så man nästan fick ståfräs. Längtar till man får ta ut den i det fria och gasa upp den lite som den så gärna vill. Idag har man slappat rejält och laddat för en arbetsvecka. Just ja, hjälpte Empha flytta lite grejjer till nya lägenheten i fredags och måste säga att för dom pengarna mannen får betala och det läget i staden skulle ja inte tacka nej för en sekund om ja vore singel. Klockren lya enligt mej. Nu får vi se om han har några vettiga grannar bara.

Längtar så in i norden till sommaren och allt vad det innebär. Har juh några inplanerade grejjer i sommar som tex visen, öland på midsommar, helsingborg festivalen, utomlands me älsko och så blir de nog en hel del varamon badande om det bara är fint väder. Kanske flyttar till vasastan i slutet av sommaren om lägenheten är vettig. 60-65 kvm med öppen spis och bra planlösning(tydligen) för 4800 i månaden inkl egen parkering på gården. Men det står och väger för vi trivs som attans med dagens lägenhet och så får vi juh en helt ny altan med allt vad det innbär till sommaren här i Hejdegården. Ser fram emot när allt är färdigt och man kan ställa ut utemöblerna och ha första grillfesten.


Bilen skall säljas också i början av sommaren för att betala av lån och köpa en budget bil som man bara kan glida med. Sen blir det kanske att köpa nåt vettigare, we will see.

Har en hel del som skall säljas av här och börjar nog lägga ut det på blocket under veckan.
- Nästan nya vinterdäck till Volkswagen II, III med aluminiumfälgar
- 17" aluminumfälgar med däck (dock dåliga däck + repade fälgar)
- Slutsteg Pioneer
- Avgassystem Invidia  2.5" använt 2 månader på min bil (Nypris 9000) från Japan
- Angeleyes till Volkswagen III
- 19" HP Plattskärm till PC. Använd 3 månader (kvitto finns). (Nypris 2000) kvitto finns.
- Ps2 med ca 15 spel
m.m
Pengarna går till ett PS3 som skall inhandlas



Nu ska jag iväg och lira skiten av pojkarna. Hejdåmede

Tandådalen!

Tjobre allesammans. Nu var de förjävla länge sen ja skrev här och ska skärpa till mej. Har hänt en hel del annat som jag varit upptagen med. Tex har jag blivit farbror åt den söte lille krabaten Melvin. Dynghärlig kille som blir större för var dag som går. 3 veckor gammal är han nu.

image17

Förra helgen bar det iväg till fjällen me grabbara grus. 5 härliga lastade in i Bossgårns XC90 och for upp till Tandådalen/Hundfjället. Var grymt väder hela vistelsen och bra skidåkning. Ca 1.5 meter snö vilket inte går att klaga på direkt. Är juh inte direkt van vid dom volymerna på snö om vi säger så men det var riktigt härligt att komma upp dit. Känns verkligen som att det är nåt vi svenskar kan vara stolta över att hava. Fest blev det en hel del också på bl.a ett ställe som hette HC. Fan vilket drag det var. Rydell&Quick var där samtidigt och kunde hålla låda kan ja lova. Blir ett minne för livet. Stugan var kalas bra så det går inte och klaga på heller. Fanns verkligen ingenting och klaga på på denna resa. Så de har Empha gjort riktigt bra och donat till (cred till dej)

image16


image19



Just ja vi var juh en hel busslast me härliga grabbar till Tälje 5 januari och resan blev juh succé som vi hade väntat oss. Iof fick vi snuthäng redan i Malmslätt men va gjorde de? Vi drog upp till bokad pub i Nyköping där vi intog div alkoholhaltiga drycker och flottiga hamburgare och vidare mot Sveriges baksida Södertälje. Hela resan flöt på bra och även hemresan. Tyävrr torska vi juh men om man ska kolla till resan så var den bra. Blir nog fler av dessa i framtiden.

image20

Brallan har köpt en massa nytt till lägenheten så man knappt känner igen sej här längre hehe men de är fint, de är det faktiskt. Du är så duttig så!!!

Igår var hela familjen Gunnar med respektive på Afrodite och braka loss. Måste säga att de är ett av få ställen som man verkligen blir mätt när man går därifrån. Iof så är juh Hampe kocken där och farsan känner ägaren men ändå. Bra och god mat till vettigt pris. Dit har ja bestämt att grabbarna och vi skall gå nästa månad och svulla.

Idag lördag har det varit relativt lugnt faktiskt. Var på systemet en sväng och varit och lämnat skidor i Linghem till bror min. Sen köptes det in ett par nya jeans av märket Lee som satt där dom skulle. Och det är juh bra. Ikväll blir de att gå på storken och känna på dom kalla dryckerna. En sväng på Platens skall också hinnas med. Ska fara mot Empha och Rövbin snart och terrorisera dom tänkte ja. Sen vidare till Ruben på förfrûsch. Brallan skall hava lite pigor och drängar här ikväll så ja håller mej borta. Skall springa ner och hälsa på bilen också och se hur han mår tänkte ja. Nu kallar dushen här. Imorgon blir det innebandy och hälsa på bror min med sambo och lilla härliga dyngsköna Melvin.

//Han

RSS 2.0