Karlstad, tatueringar och helrör

Det här med bloggar börjar rinna ut i sanden känns det som. Läser dom gör jag men skriva är jag sämre på.

Vad har hänt sista tiden då?

Grabbarna och jag tog en bilresa till Karlstad för någon vecka sedan  för att kika av FBK-Cluben. Vi drog upp i 4 bilar och intog centrala Karlstad för frûsch och frûsch blev det i MÄNGDER.  Efter alla pilsner intog vi ståplats och körde på bra. Cluben vann matchen också skall tilläggas. Väl hemma i linkan vid 22 tiden blev det utgång för mej och några av dårarna och vi intog Sliver där vissa ville visa upp sig haha. Tror de blev 4 helrör den kvällen. Ja ni förstår resten.

På bilden syns 14 av 18 dårar som for upp till Karlstad


Har börjat med gaddningen av armen föresten. 2 av 4 sittningar är avklarade och på bilderna ser ni hur det blev efter första sittningen.





I helgen som var nu hade vi kvalitetsauktion på jobbet som gick grymt bra. Man var även i tidningen då företaget
firade 80 års jubileum.  En ryss köpte en ikon för ett x antal hundra tusen och började lipa när han fick den i handen och börja göra korstecken etc. Trodde jag skulle smälla av men den var nog ganska viktig i hans liv eller?:P


Dagarna blir kortare och kvällar/nätterna blir längre. Man är konstant trött men det är juh såhär det skall se ut under hösten. Nästa helg ska familjen och jag drar till ULWIIICKA värdshus och käka julbord. En tradition som vi har vilket ska bli nice som fan. Bästa julbordet ever. Kan rekomenderas.

Back In The Days är nu spikat till 28 dec hemma mot Rögle. Man minns juh hur det gick förra året då vi var nere i Ängelholm med egen buss och höll låda. Bästa bortaresan ever för min del. Lär bli flera av dem och minns en under våren skall vi spika in.

Empha kör på i Luleå också men saknar karlfan en hel del faktiskt. Stan är inte lika osäker längre som när han förgyllde dagarna och även helgerna. Var något utöver det vanliga. Vi får dock ta igen det under "jullovet" för hans del då han förhoppningsvis kommer hem till oss övriga lads.

Brallan och jag har börjat hemmafixa här och hallen är nästan helt klar nu. Sen får vi se vilket rum vi går på och trixar med. Den som lever...

Nu har jag skrivit ner en hel del smörja och vi får se när nästa inlägg kommer.

So long suckers!!


/HAN


RSS 2.0