El gringon drar till Grande De Canarias

Hello all! How it´s going?

Sitter här nu och är färdigpackad och skall snart bege mej till flygplatsen me brallan. Vi flyger från Norrköping till Gran Canaria, såååååja Kommer bli skapligt skönt faktiskt. Vi hörs om en vecka allesammans

Föresten, veckan efter ja kommer hem därifrån kommer 210 mongon bege sig till Ängelholm för matchen Rögle-LHC. Vi kör egen buss från Malmslätt och sluter upp på puben neråt landet. Kan bli galet bra de där. Årets match? You bet!

Tälje hemma 2 dagar innan Rögle kan bli sjukt bra också. sittplats med 80 andra kan väl bara bli succe? Tror de va.

Aja Nu drar ja HEEEEEEEEEEEJ DÅ REEE!!!.

Frysta biljetter, Jämtin, Arboga och 25års.fest

Hej you!!!

Det händer saker som aldrig förr. Vi är juh som ni alla vet 58 pojkar som rullar mot Ängelholm 13/12 alltså luciahelgen.
Nu är de som så att det höll på att skita sig totalt. Säkerhetsansvarig i Linköping och Ängelholm bestämde sig för att frysa våra biljetter pga att (enligt dom) man inte kunde garantera våran säkerhet pga att vi köpt hemmastå. Varken på biljett+ på deras hemsida eller liknande står det att det var just hemmastå vi köpte. Alltså är de inte vårat fel på nåt sätt utan dom skiter sig totalt. Dom fryser som sagt våra biljetter så det var bara att boka av bussfan och hoppas på att nåt annat dyker upp. Efter 3 dagar så sitter tifogruppen i möte med LHC och lyckas fixa så vi iaf får åka på matchen med biljetter. Det går till som så att WL hade 150 ståplats till matchen + nu tydligen 50 sittplats som ingen visste om. Dom kommer göra som så att dom placerar 50 st av WL på dessa 50 sittplaster så får vi ta dom 58 platserna över där på bortastå. Alltså blir vi minst 210 härliga pojkar som rullar ner mot Ängelhom för en heldags tripp med
resa+pubstopp+match+efterfest i LKPG. Kan bli riktigt bra faktiskt.

Inte nog med det så skriver LHC kontrakt med Sveriges största idiot - Andreas Jämtin som förr spelade i HVskjutersnett.
Killen som drog till Amerkat och trodde han skulle göra en succé men fick inte ens lira i AHL utan återvänder alltså till Linköping med ett kontrakt på 2 år. Gillar detta inte om vi säger så. Har alltid hatat killen djupt och hur ska man känna nu då? Det återstår att se. För mej finns han inte och är absolut inte värd att tra på sig Cluben tröjan. Han är bara en pajas i Cluben dress precis som Soling, Pettersson etc var.


Va händer annars då? 2 veckor kvar tills man drar till Ön. Ska bli galet skönt och komma ner i värmen. Har inte varit i nåt varmt land  på 2 år nu så de känns verkligen i restarmen.

Imorgon möter vi Rögle på hemmaplan. Vi får se hur de blir me stämningen för det skall tydligen vara nån sorts storsamling. Dock får vi se hur de blir med det. De återstår att se.

Jorre my man har förövrigt börjat blogga som en dåre. In och kika på´n: http://aintlikeyou.blogg.se/

Vill förövrigt bara sätta mej i stolen och gadda mej för fullt men får så vackert vänta tills det finns nån tid. Dröjer nån månad till tyvärr men sen ni då kör vi det jag har bestämt mej för.

Helgen som var så drog jag, brallis och linis till Arboga och hälsade på deras far med familj. En trevlig liten tripp blev det måste ja säga. Ungarna var klockrena och deras far visade stolt upp sin nya HD Chopper som ska göra iordning lite för att sedan drar ut på vägarna med. Han är förövrigt president i en MC klubb i Arboga som heter Row De Dow. Klockrena lokaler har klubben förövrigt. Sen på kvällen när vi kom tillbaka till stan så var det bara att svida om och bege sig till Mägi som hade 25 års fest med käk och alkoholhaltiga drycker. Förra gången han bjöd på käk och dryck så gick de inge vidare för mej (tack Markus) men ja har inte gett igen än men det lovar ja dej att ja ska göra(nu vet du de när du läser detta) hehehe. Dock var kvällen en klockren tillställning så det skall han hava credd för.

Veckan som kommer är i stort sett arbete som gäller så får vi se vad allt annat leder till. På återseende lads!!

//Han

58 dårar i en buss!!

Blogga blogga blogga. Alla bloggar nu verkar de som. Kul att ha lite och läsa såhär på kvällarna dock.

Har inte skrivit nåt på en månad just för att ja inte orkat me skiten. Men nu kör vi en sväng igen.


Vad har då hänt senaste tiden? Inte ett skit sen sist faktiskt förutom att det är kallare och mörkare ute än förut.
Veckorna går sjukt fort och vi är redan inne i november. Helvete alltså. Drar till Kanariöarna me Brallan om 3 veckor. Ska bli skönt som fan faktiskt och komma bort från vardagen och bara slappa i en solstol. Love it.

Jo ja har bestämt mej hur motivet ska bli på tatueringen ja ska göra. Var dock hos Max och det var boknings stopp fram till första januari. Sen börjar han ta upp bokningar igen och första tiden finns 1 april. Ska ner och himla med ögonen lite och försöka sätta upp mej på nån lista om folk hoppar av och liknande så de kan gå lite snabbare. Kan bli riktigt schysst om ja får får den som ja vill ha den.

Buss, biljetter och snart pub är bokade till grabbaera drar till Ängelholm och lever livet 13/12 58 platser blir det totalt i våran buss och bara bra folk ska med. . Kan bli en galen dag faktiskt och jävligt lång med för den delen. Nu ska bara ALLA betala så blir allt jätte bra. Vissa har juh en förmåga att komma i sita sekund eller tillomed hoppa av utan att säga nånting. Blir tokig på sånt. Har man sakt att man ska med får man fan se till att slanta in när dom som fixar allting säger att det ska betalas. Aja skit the same.


Cluben är ett jävligt ojämna iår. Ena dagen går man och vinner med stora nummer och andra dagen torskar man hur lätt som helst.  Vi ligger 2.a i tabellen och förtjänar inte att ligga där enligt mej när man inte kan med dom spelarna man har spela ett jämt spel. Spelare som tjänar flera hundra tusen i månaden och gör de bästa dom vet inte ens kan prestera då ska dom fan inte tjäna dom pengarna. Frågan är om nån idrottsman är värd såna pengar? Visst, dom lägger ner hela sin barn/ungdoms liv på att träna och prestera för att nå dessa nivåer men tycker ändå inte att man ska komma upp i dessa summor. På ett sätt kan ja förstå att man tjänar dom pengarna om man är framgångsrik affärsman och har ett företag som drar in stora pengar. Eller en läkare som räddar liv hela dagarna eller brandmän som måste ta livet som insats för att rädda andra. Men idrottsmän? Va tycker ni själva? Jävla vriden värld vi lever i.

Köpte min andra bok i livet idag. Svensk Maffia. Handlar om 2 journalister som kollat igenom alla gäng i Sverige och skriver deras vinkling om dessa. Ska bli intressant att läsa faktkiskt. Blir perfekt på stranden på Kanarieöarna. 

Prison B  om några minuter. Hörs och känns ///Han


RSS 2.0