Nya bortastå sektioner

För er som är hockey intresserade tänkte ja redogöra hur 3 av elitserierklubbarnas nya bortaståläktare ser ut.


Vi börjar med Hvskjutersnetts:
Istället för att stå i pissrännan så får vi stå längst upp till vänster i bild.



Karlstads nya bortstå enligt följande nedan här
 Vänstraste sittplatssektionen på övre etaget har blivit bortastå




Och så slutar vi upp med Luleås nya bortaståsektion





Här kan ni även följa vad ja gör om dagarna på jobbet då vi startat en blogg för företaget.
Mycke nöje!!
www.auktionshuset.blogspot.com



//HAN


Dax att skärpa sej?

Hepåer! 2 inlägg på kort till whöööööööööööööööööö.

Cluben torska ikväll IGEN mot skotergänget Luleå med 2 jävla 0. Blir så förbannad att man ska behöva åka på så onödiga utvisningar hela tiden. Tror vi hade 12 utvisningar ikväll vilket är för mycke helt enkelt. Blir det inte bättre så måste nån bort och då blir det Lener som får dra iväg fort som fan annars ska ja jaga iväg han från stan.

Planeringen är i fullgång med bilresan till Karlstad 31 oktober och Luleresan 27 februari. Lär bli ett bra följe på båda evenemangen. Mer info som ja skrev i tidigare inlägg.

Sitter och glor på gamla Big Brother avsnitt och kommer fram till att ja aldrig nånsin skulle kunna vara med i ett sådant program. Skulle bli galen att vara på så liten yta med samma människor på så lång tid. Är de inte bråk så sitter hälften och tjuter för att dom vill åka hem. Varför sökte dom till programet då? Jävla fjanteri.

Grabbarna och ja har gått och köpt NHL10 till PS3 och kör en hel online hockey mot varandra. Vi har gjort en turnering där man ska möta alla 2 gånger i seriespelet. Har vunnit 4 och förlorat 4. Gav bort 2 matcher helt och hållet vilket man ångrar som fan. Måste va tok koncentrerad för att ta hem det. Det är jämt som fan enligt mej.




Nu är de dax för sova. Imorrn blir de jobb i många timmar då vi har auktion. Hepåer

//Han

Hösten ramlar på....

Då var de dax och skriva av sig igen!

Cluben gick på is förra veckan och stortorskade mot HV och sveriges baksida, Södertälje. Vi blev 2 buss som drog upp och de va ingen höjdare faktiskt. Trodde det skulle bli en match att minnas men nu förstår man varför man inte åkt upp till skitstaden på nästan 2 år. Det är nog Sveriges tråkigaste arena och supportrar skulle ja tro. Riktigt jävla skittråkigt var de. 

                           

Vi laddar för nästa bortaresa då vi rullar upp i bilkaravan lördag 31 oktober och Karlstad away. Kan bli en skön samling dårar som åker och ett helvetes drag på läktaren. Mer om det kommer.

2 veckor kvar tills man äntligen börjar gadda sig. 3 sittningar på 1½ månad ska köras så de är likabra att köra på med en gång. Bilder kommer upp när jag är klar.

Empha har flyttat till Luleå föresten i hela 3.5 år. Man saknar karlfan men hoppas att det går bra som fan för han där uppe och att han framförallt trivs. Det är långtid att vara borta och undra om han klarar av att vara borta från mej så länge. HAN MÅSTE SAKNA MEJ OERHÖRT MYCKET!!!

Hösten kommer med stormsteg också. Längtar inte tills det är mörkt när man går till jobbet och även när man ska hem. Ingen höjdare alls.

Nåt som är positivt dock är att löpningen går bra som fan. Har kommit så långt i processen nu att man kör 1.5 mil åt gången när ja löper. Blir kanske inte exakt varannan dag som ja vill men nästintill. Dock så sträckte ja mig i förra veckan så ja drog omkull mitt på gångbanan. Dock var det nära hem så ja tog mej staplandes hem. Ska ge mej ut imorgon igen och se hur de känns i benet och köra på som vanligt hoppas ja. Målet är Göteborsvarvet men ja tror man måste anmäla sig ganska snart om man ska vara med. 


                     


Nae men nu har ja fan inget mer att skriva..

Vi hörs och syns men framförallt, VI KÄNNS!!!!


//Han

RSS 2.0