Blickar frammåt mot gryningen!

Torsdag kväll!
Fan vad veckorna går fort nu när dom skall gå sakta. Sommarn skall juh inte försvinna direkt utan man ska hinna njuta så mycket som möjligt av allt. Vi får se hur de blir med det.
Bilen är som sagt såld vilket känns jävla bra men nu är man juh gångare numera. Cykeln är det punka på och själv orkar jag juh inte göra iordning den så man går och går hela dagarna. Dock skall ja imorgon kväll åka och kolla på bil i Mjölby.  En Mazda 626 -94 för ca 14000 pikadoler. Perfekt bruksbil som tar mej från A till B. Vi får se imorgon hur den är om man skall lägga beslag på den. Den som lever....

Helgen då? Joo det är juh först och främst fotboll mot Spaningen. Vi ska köra över spanjorerna en gång för alla och de blir fest hela natten om så blir fallet. Lär dock bli fest ändå men ännu bättre om vi tar Spanien. Blir att inhandla div alkoholhaltiga drycker för att sedan antingen hava lite förfest eller dra på förfest och sedan blir de rajraj.

Söndag blir det varamon om vädret tillåtet. Dock ska det juh bli dåligt väder hela helgen vilket inte är nån höjdare. Imorrn är det studenten också, fredagen den 13.e. Kan juh gå hur som helst de där. 

Jag funderar på att lägga till ytterliggare en ny del i min blogg där varje inlägg skall bestå av en bild från förr. Kan vara från fester, bilevent, hockeyevent, regninga dagar, soliga dagar, snöiga dagar etc. Vi får se hur de går hehe. 

Dagens bild enligt följande: 
Bilden är tagen -04 då man låg i lumpen. Gotland en december kväll och utgång
på det. Dock sjukt mycke folk ute en vanlig tisdag!!
Utekväll me lumpenpolarna på Gotlnad i Dec


  • TOALETT NUMERO TRE!!
  • VEMS TOALETT? -  Jobbets såkallade personaltoalett/städskrubb
  • Hur är första känslan när du stegar in? - Va är de här?
  • Renlighet på denna yta? - Har aldriv varit rent på denna toalett då den används som städskrubb också. Skitigt och jävligt omvartanat vilket gör att man bråskar in och gör det man ska och bråskar ut lika fort. Skapp toalett me andra ord.
  • Storlek på rummet? - Det får som sagt plats med städutrustning för hela undre plan på jobbet vilket är en hel del. Alltså en hel del yta, dock yta att röra sig på är inte allt för stor. 
  • Kan man komplettera rummet med något? - Man kan till att börja med ta bort all städmatriel så det bara blir toalett kort och gott. Sedan skulle hela toaletten behövas renoveras då tapeterna bara hänger i hela rummet. Ta bort fönstret eller sätta ditt sånt här spräckligt glas så man varken ser in eller ut. Me andra ord skulle der behövas göras en hel del med denna toalett vilket drar ner betyget totalt.
  • Finns det någon lektyr för längre angelägenheter på toaletten? -  Med tanke på att man inte vill vistas allt för länge på denna toalett så finns det ej någon lektyr och man vill heller inte ta med sig någon in. Äckligt är ordet ja söker. 
  • Kan du berätta om någon udda händelse du varit med om i detta rum? - egentligen inte. Eller jo kanske, ja råka glömma stänga av kranen så hela golvet blev vattenfyllt precis när ja börja. Sen har man juh låst sig inne några gånger då låset är helt värdelöst. 
  • Hur sumerar du denna toalett? - En riktigt skabbig toalett som man inte vistas i om man inte måste. Går hellre ut och lägger en kabel på vägen än att sätta mej på denna toalett. Riktigt uselt är det. Blir arg när ja tänker på den. FAN I HELVETE.... Inget för oss toalettälskare med andra ord.
  • Från vilken skala från 1-10 ger du denna toalett? - Om det fanns minus på min skala från 1-10 skulle den få -5. Men nu finns det ej så en torr 1.a  är på sin plats. Ja skulle inte släpa in min värsta fiende på denna toalett om han så låg för döden. USCH!!

Bild enligt nedan på skabbet:
Jobbets toalett



Nästa toalett beskrivning blir en "hemma hos" toa. Vänta ni bara!

Ciao Bella

//Han


 


Sverige Fosterland!

Zlatan gör mål


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!
Fan så jävla underbart av kungen, the män, the concept, dåren, grabben, ZLATAN!!!! Vilket jävla mål karln gör.

Missa nästan hela matchen pga jobb idag vilket kändes jävligt tungt. Men jag hann se nån minut i slutet av matchen vilket va skönt. Kanske inte mycket att se men fan så sköna siffror att vinna med. Spaningen och Sverige lär gå vidare i gruppen utantvekan faktiskt. Vi kommer köra över kommunisterna i sista matchen så de ryker omet. Lördags match och storsamling nu på lördag kan väl knappast bli sämre eller? Fan så fint. LOVE IT!

Helgens bravader blev lugna men sköna. Sålde bilen till en kille i stan så nu är den borta från tankarna. Bersa blev de både fredag och lördag fast i lagom mängd. Inga utspel så att säga. Spöa både Röven och Empa i NHL08 GANSKA ENKELT så dom blev totalt knäckta. Frågan är om Röven vågar ta revanschen som han så ömt talar om. We will see. Fifa 08 ska inhandlas i veckan iaf så man kan få lite feelings för helgens bravader.


Jävligt skön känsla återigen att EM är igång. Skön fotboll att kolla på och taggad är man hela tiden när man tänker på svenskarna. Fan, hela kortsidan var full av svenskar. Såg något mäktigt ut och fan va dom lät för en gång skull. Camp Sweden kan bli bra om några år då det bara växer och växer konstant hela tiden.

Sitter och tänker på Prag som vi skall dra till i höst också. Fanatics Europa tour kan bli klockrent faktiskt. Feta banderoller och feta flaggor ska med bort till Tjeckien där vi ska sjunga sönder packet Slavia Prag. Hoppas vi kan organisera ett stort antal bara vilket dock ja tror vi kan bli. Sjukt mycke folk är sugna som fan på att åka och festa i Prag. Billig mat, billig sprit, billigt boende och bra shoping kan väl summeras som NIIIICE!!!

Ny toalett serie kommer inom kort. Har några som ligger på lager som måste upp på bloggen. SEE YOU, YOU CUNT!!

Melvin växer till en pimp!!




//HAN

Norping by night!

Helgen är över och kan sumeras i alkoholens tecken. Eller festivalens tecken om man så vill.

Under fredagen jobbade man till kl15.00 för att sedan åka och handla allt för kvällens bravader. Skulle nämligen hava bjudning med vänner på nya altanen. Men först blev de after work med pojkarna på Mangnolia där några pilsner ramlade ner i magen på mej. Sedan sprang man hem och gjorde iordning tills folket kom. De blev grillkväll i sommarns tecken och lyckad även så. Ca 10 st blev vi och vädret var på topp verkligen hela kvällen. Senare på kvällen gick vi ner till Stångån där den såkallade "Hamnfestivalen". Bra live band och skapligt billiga pilsner och massor vänner gjorde kvällen till en toppen kväll. Lugn och skön och njutning till 100%. Mer sånt i sommar.

Lördagen vaknade man upp rätt så skapligt och ut på altanen och solade lite. Sedan klev man in mot  staden för en god bit mat med Empa, Robsch och Jono. Vädret var även denna dag på topp så varmt var det givetvis till tusen. Gjorde bort sig lite som inte tog shortsen men man lär sig av sina misstag. Kvällen for vi iväg en bil till Norrköping där vi stegade in hos Helge Fossmo för förfrusch i lugnt tempo. Senare gick vi ut i Norrköpings vimmel och klev in på Palace där det till en början var väldigt lite folk för att senare explodera till fullsatt. En trevlig kväll blev det även att vi våran skjuts inte kunde dyka upp till Norping på natten för hans motor hade kokat enligt han själv. Vi fick istället gå hem till Fossmo där vi tog det lungan fram till tåget kom kl 7 på morgonen och vi äntligen fick åka hem. Skall väl också sägas att en viss Empha råkade "tappa" sina ögonbryn i Norping så numera ser han väldigt rolig ut. Bild kommer upp på spektaklet längre fram i veckan.  Idag söndag har man legat framför tv.n hela dagen och slappat. -Sverige torskade i fotbollen mot Ukraina med 0-1 vilket var mer än en besvikelse. Men men va gör man?

Bilder från helgen enligt följande.

                 
Hamnfestivalen           Empha och Matti


image35
Förferre hos Fossmo i Nörping

image36
Mickey och Empha på Palace

image37
Pessa, Jono och Fossmo på Palace


image38
Jockebög intog soffan och somna direkt efter en kväll på Palace

image39
Robisch i väntan kl 06:30 på att få gå till tåget och bege sig hem till Linkan


  • Toalett numero two!
  • Vems toa? - Helge Fossmos i Norping
  • Hur är första känslan när du stegar in? - Hjälp va litet det är, hur klarar han sig verkligen?
  • Renlighet på denna yta? - det är en ungkarls lya så man får inte hava så stora förväntningar på dessa. Har sett mycke fräschare toaletter  i min dag men den är absolut inte skitig på nåt sett. Han håller den ren i måttlig mängd och mer behövs nog inte. Man vänder inte de första man gör när man kommer in på toaletten pga att det är skitigt utan mer att det är extremt litet.  
  • Storlek på hela rummet? - Detta är en av dom mindre toaletterna ja varit på i min toalett karriär. Dock skall det tilläggas att duschen är mitt emot denna toalett som eget rum vilket gör att det enbart består av toasitts, handfat, skåp och div mindre hyllor för hygiens artiklar.
  • Kan man komplettera rummet med något? - Detta är en toalett för en 1rum+kök så yta om jag själv fick välja skulle läggas på toaletten för att ge det mer rymligare och kanske slänga in en duschkabin, tvättmaskin etc.
  • Finns det lektyr att tillgå för längre angelägenheter i detta rum? - Ingen lektyr alls i detta rum, dock har han riktig lektyr i övrigt i lägenheten:)
  • Kan du berätta om någon udda händelse du varit med om i detta rum? - Ingen udda händelse än iaf men förhoppningsvis är det inte sista gången man är hos Fossmo i Norrköping. Så med lite tid skall vi nog kunna hitta på både det ena och det andra där inne.
  • Hur sumerar du denna toalett? - Som det har handlat om så är det väldigt litet och man får nästa lite klaustofobi när man stänger igen dörren. Speciellt om man är onykter då allt blir 10 gånger värre. Skall också sägas att låset till dörren är av äldre slag så det tar sin lilla tid att lära sig hur man låser. Att vara flera på denna toalett och göra iordning sig för utgång är helt uteslutet vilket ger minus.
  • Från vilken skala från 1-10 ger du denna toalett? - Den får en 2.a med motiveringen: mindre är billigt dock inte lyx

Bild på toan enligt nedan:
image40

So long suckers!!!

//Han




 


RSS 2.0