Auktioner, tattomässan, m.m

Carambas!!

Idag är det torsdag och jobbdag och vädret är på topp. Helgen skall bli runt 20 varma och kommer bestå av parteeeeyyy och tattomässan i nkpg.

Igår skulle sommardäcken åka på bilen men pajasen som hade bilen innan mej hade dragit i bultarna så dant att de inte fanns nåt mönster i 2 av dom. Gick bara runt runt runt så idag lämnar ja in skiten på Däckhuset så får dom kirra´t.

Jobbade helgen som var med Kvalitetsauktion vilket gick helt ok faktiskt. måndagen ställde vi upp för pantvisning och tisdagen körde vi pantauktion. 2 auktioner på 3 dagar är bra som fan. Men blir det inget förens 12 maj då vi jobbar en del på fältet.

Torsdag nästa vecka ska ja beställa tid för tatueringen som ja ska börja med i september. Har skrivit fram och tillbaka om den på bloggen men nu äntligen ska det bli av. Så ni får se resultatet i oktober då den kommer vara klar. Blir 3-4 sittningar om ja fattat de rätt men det återstår att se. Brallan och ja drar till Mallis i slutet av sommarn också, förhoppningsvis innnan gadden börjar klättra på armen.

Längtar äckligt mycke till den riktiga värmen kommer då man tar en helkväll på uteserveringarna och bara tjötar och slappdricker.. Kommer bli bra de här tror ja. Och alla grejjer som händer i sommar också. Kan bara bli bra. Dax att boka rum till Helsingborgs festivalen som går av stapeln i början av augusti.

Valborg börjar närma sig med stormsteg så vi får se vad det blir iår. Nåt blir de självklart och ja spånar för fullt hur årets upplaga skall se ut.

Cluben har signat Norrena, Mårtensson, Mange m.fl inför nästa år. Hlavac stanna även han så det ser sjukt bra ut på pappret men de kan de juh alltid göra.  Vi torska juh rätt rejält iår redan i kvarten tyvärr. Winis stannar i Ryssland ytterliggare ett år för att sedan avsluta sin karriär med några år i Cluben. Bra där dåren!!


Skriver mer sen. Fred ut!!!!!

Ballar av stål!

Var tvungen att lägga in den här filmen. Detta är på riktigt och programmet heter
Ballar av stål och går på kanal 5. Sjuk kille enligt mej hehe!!! Kaiko humor!!


Pissa i duschen?

Hola!

Jobbar och står i i veckorna nu när hockeyn lagt sig på is. Löper 2-3 gånger i veckan för att hålla god kvalite på jobbet. Fick gymkort via jobbet som skall börjas användas på allvar inomkort också. Beställde även brills i måndags(igår) och dom landar på min näsa inom 1-2 veckor. Ja jag skall bli brillhund för livet. Thats life!!

Helgen som kommer? Brallen fyller år så det skall firas henne modell grande. Mer om detta kommer.


Satt och hörde på East FM hur dom disskuterade om folk pissa i duschen (män då alltså) och ja ställer mej frågan, hur vanligt är egentligen detta? För min egen del tycker ja det är vidrigt och skulle aldrig kunna pissa i min egen dusch där ja skall ligga i badet etc. Finns inte på kartan. För andra är det en självklarhet. Vad är fel och vad är rätt? Finns varken fel eller rätt enligt andra. Ja tycker dock som ja tycker. Man pissar INTE i duschen..

           






















RSS 2.0