Så var de det här med överskrifter...

Torsdagkväll! Sitter här med 2 jäntor och säger att det känns som söndag. Jobb imorgon och sen ledig igen. Helgalet i huvudet blir det. Skjutsar Brallen till flygplatsen imorgon sen är mi casa väldigt ensam med bara mej. Sånt är livet.

Ska försöka få med mig Emilio och röven (robinlellky.blogg.se) ut och fiska på lördag förmiddag. Får se om vi får tag i alla grejjera så ska storgäddan upp. Vart är det vettigt att fiska utan fiskekort? Tell me for fan!!!






Och nu lite tube klipp!!!!

Sommarplågan 09 som är sjukt bra enligt mej.



Ras Cricket -  Polisen slår



Aik.s tifo senast mot Dif. Sjukaste ja sett på länge!
 


//Han

Köör för fa aaan!!!

Efter en månads vila från allt vad datorer heter så kanske man skulle signa av sig på bloggen ännu en gång?!?

Så va händer då i hans liv förtillfället. Jo de är jobb för de mesta och några kalla om helgerna. Nu har juh dock värmen börjat dyka upp på sista tiden så det har blivit några grillkvällar med pojkarna och flickerna vilket har varit uppskattat av mej och mina fän. Brallan drar till Mallorca på fredag så man blir ensam i godset i 8 dagar. Vi får se hur de går hehe.

Hade några grejjer ja tänkte ta upp här. Först vilka planer som gäller för sommarn. Grabbarna och jag har bestämt att det blir även ett andra år till Gotland även denna sommar. Kan bara bli succé med tanke vilka som hakar på.


Nötterna i Visby -08

Sen har vi juh Helsingborgs festivalen 23-25 juli som blivit en tradition bland oss nötter. Sjukt bra festival med grymt boende och på dagarna tar man båten över till Helsingör för en tjuga. Dricker pilsner och lever livet så att säga. 8 mil från Köpenhamn med pendeltåg. Kan de bli bättre? Tror inte de va.


Några av nötterna i HGB -08


Sen har vi då vad som skall hända på midsommar. Alla är överens om att det inte blir ett tredje år på Öland iaf. vi har haft skitkul dom gånger vi varit där och verkligen röjt skiten ur campingarna men iår lutar det år västkusten eller nån sommarstuga vid kusten. Inget är klart men vi spånar vidare för att kunna spika allt inom en snar framtid.


Midsommarfirande vid våran enkla midsommastång

Sen givetvis blir det mycke rajraj i sommar och badande och ståhejande men de uppdateras med tiden under sommaren.

Semestern infaller veckorna 28,29,30,31 alltså en vecka senare än förra året ihop om att vädret är med mej iår.

Skall också meddela om våra stolta, starka men framförallt vackra Fanatics fotboll som är inne på sin femte säsong. Jag var med dom 2 första och startade upp och lämnade över till mera kvalicerade nöttera dom näst kommande åren. Som sagt så är vi inne på femte säsongen med 3 vinster och 1 förlust. Det ser med andra ord vädligt bra ut iår vilket är kul som fan. Tyvärr är det bara 3 äkta som är med ändå från starten men vi gör vad vi ska utanför planen.  Hemsidan för fotbolls sektionen är  http://hem.bredband.net/fanatics/ In och checka läget på ladsen.

Nästa vecka drar vi 5 grabbar och kikar av derbyt på Råsunda (Aik-Bajen) vilket ska bli klockrent. Rulla från stan runt 4 för att sedan inta kalla drycker i Solna. Väl mött pajasar!


Hösten ser jävligt kul ut för mej och grabbarnas skull. Börjar gadda mej i början av september och kommer nog bli klar nån månad senare. Cluben presenterar spelare efter spelare och laget ser sjukt bra ut iår. Vi har bestämt att det skall bli några klassiska bilresor upp till tex Karlstad en lördag och premiären borta är mot Tälje. Dock känns tälje jävligt off men vi får se hur de blir. Karlstad away blir de lätt. Iår skall vi bli ännu fler i Äckeholm. Var så säkra. Mer info kommer om detta i höst. Då kommer säkerhetsansvarige Arne Henriksson få sota för allt skit han vräkte ut sig sist vi var där.
 Brallans polare och mina polare kommer slå oss ihop och köra en vecka utomlands i höst också. Ser fram emot det grymt mycke också med tanke på att tösen drar till Mallorca nu på fredag. Fan i havet.

Spotify är sjukt jävla bra. Ni som inte har de? Skit ner er!!


Skriver mer imorgon onsdag då man jobbar halvdag.


Hörs, syns och känns

//Han


RSS 2.0