Ja men jaha ?

16 mars var det senaste ja skrev. Varför ja inte skriver för? Jag har helt enkelt inte orkat me de. Men nu är ja tillbaka igen och ska blogga som aldrig förr. Skall bli herr blogg då en viss Malin Ottosson skriver HELA tiden så både Brallan och jag måste läsa vad som händer i hennes och Rövens liv. Im back iaf sådeså.

Vad har då hänt sen den 16 mars? En hel del faktiskt. Cluben torska guldet mot HIV-killarna från Jönköping, ja ni vet dom där bibelinavelskitfolkhataännumeräntälje(nästan) HEV73. Det var bland dom träligaste matcherna jag varit med om när dom skitiga gick och vann i Cloetta Center. Andra året i rad som man blir snuvad på något som var så självklart i början av final-serien men ack den som ger sig. Winhandlarn och Mårtenssson drog till Ryssland och Blomdahl och Timpa drog en sväng till Stockholm. Ja ni hör juh själv. Vad ska de bli av Linköpings Hockey Club nästa år? Vi får väl se om än säger rå.

Ett Ps3 inköptes för 2 veckor sen(blir det va) som ja sitter hemma och lira NHL nu för fulla muggar men de är inte lätt ska ja säga. Mycke svårare än alla andra NHL som ja lirat genom åren men de är juh kul när man möter lite käppar i hjulet så att säga. Då blir  man ännu mer motiverad att lira. Imorgon är juh den stora dagen då GTA VI släpps som man väntat på i 5 år nu då San Andeas släpptes förra gången. Man gick och vänta på om nåt kunde slå San Andreas och vad alla analytiker och förståsigpåre säger så slår de juh me hästlängder allt som någonsin släppts från Rockstar. Har givetvis förbokat spelat och kommer det inte hem i brevlådan imorgon blir ja mäkta besviken och arg och ja ni förstår säkert själva.

I helgen som var då? Det hände en hel del som inte händer vanligtvis så att säga.  Vanliga oturen som jag givetvis har. Sen var vi ute en sväng på stan och svenska polisen gör bort sig totalt en gång för alla. Min käre vän och vapendragare EMPHA sitter och vinkar åt en polisbil som åker förbi och den stannar givetvis när vi sitter på uteserveringen vid Sangria. En käre vapendragare skall då gå och kissa och han blir in vinkad till polisbilen för ett snack. Min käre vapendragare säger vad han tycker om polisen och 3 poliser hoppar ut och bär in han i polisbilen och sedan får han sitta i 6 timmar för lobb och karln var nästan inte full. Polismördare, bankrånare och våldtäktsmän, det klarar Linköpings polisen inte av att klara upp men min käre vapendragare skulle dom minsann visa att han inte fick tycka som han ville utan fick åka blåbil och sitta i en pissig liten håla med litet fönster på garnision i 6 timmar. Jag och en vän gick upp till polisen och fråga när han skulle släppas och jag de gav inte så mycke att vi gick upp dit. Men men va gör man? De va min helg de typ.

Valborg börjar närma sig med stormsteg och värmen likaså vilket känns toppen för sommaren är det bästa som finns enligt mej. Jag och mina 2 vapendragare Röven och Empha fick den brilljanta ideén att vi skulle ställa till me brak ala grillfest på valborg och så blir det också. Partytält skall inhandlas, grillas skall fixas, alkohol skall förtäras i kopiösa mängder och kvinnor skall dansa på bordet fram till småtimmarna. De skall vi se till det. Så är de någon stackare som läser min blogg mot all förmodan som vill komma så är det bara att säga till så kirrar vid det. Alla är välkomna så att säga. Första utefesten för året och mycke folk väntas faktiskt. Ska bli nice.

Just ja, Röven, Empha och jag for till grannstaden (skitstaden)  Norromköping i fredags och kolla in tatueringsmässan och ingrid hette hon va som uppträdde? hehe vafan var hon för jävla fåne egentligen?
Aja man fick mycke inspiration när de gäller armen som ja tänkte börja bygga på i höst och jag kan redan nu avslöja att det kommer bli ett kinesikt konstverk som skall pryda min muskulösa och maskulina arm :) Kan bli riktigt nice om ja hittar rätt motiv vilket jag snart har gjort tror jag. Har lite ideér som jag bollar mellan. Skall ner till Max Tattoo och visa han lite skit så ska han få måla upp sen och se om de blir nåt vettigt.  Den som lever...

Prison Break kolla man på nyss,. Riktigt bra serie, ända serie som ja följer men vafan hur många säsonger skall dom göra egentligen? Känns lite långdraget faktiskt? Aja vi får se hur de går me Scofield om han DÖDAR Gretchen eller inte. Spänningen är olidlig.


Bruttan min skall åka till Rhodis 13 maj me sin vapendragare C-bög (förlåt):). Hoppas dom får det skoj och kan njuta av värmen om de nu blir någon sådan men de ska nog inte vara nån fara. Skall skriva ett A4.a me grejjer som  skall inhandlas till mej som får va hemma och jobba iställe:) De blir nog bra de där ska ni se.

Det finns säkert massor me skit och skriva mer men nu skall ja dyka i dushen (kanske inte dyka) och rengöra alla mina vitala delar (som att jag har massor av dom:)). Sen skall ja ordagrant DYKA ner i sängen för att ladda för morgondagen.


Lille Melvin håller på att bli stor. Ser lite arg ut eller va säger ni?


Bilden är tagen i Jönköping innan Linköpings fansen hitta dit. Mycke och göra eller?


Den här bilden är jävligt bra. Tälje Away och ingen ville kissa me Dansken. Lustigt då eller? Nae va. Inte vill ja visa mina verktyg för honom;)

Håll nu tummarna att GTA VI ligger i min brevlåda imorgon så jag kan speeela hela natten när jag kommer hem från jobbet. Annars blir ja lack. HEJ DÅ RÅ SA JA TILL ER VA FAN CO LLO

//HAN

RSS 2.0