Helgernas helg, nästa helg!

Söndag kväll och ångesten för att gå och jobba imorgon sitter i halsgropen. Mår piss också vilket inte gör saker och ting bättre. Första helgen på ett halv år som ja inte druckit en droppe. Känns jävligt lustigt faktiskt men ja har juh inte blivit fattigare så på så sätt är de juh bra. Har varit dålig hela jävla helgen (influensa?) så ja har typ legat och sovit, glott på film och varit allmänt dum i huvudet. Vilket ja annars inte brukar göra. Var hos bror min förut idag och käka lite krubb och tog de skapligt så man slapp stå och göra mat vilket va skönt. Satt och snacka om gamla kravaller i Stångebrotiden för 10 år sen vilket aldrig är dumt och höra. För er som inte vet var de bomberjacka och Dr.Martins som gällde då och de va rajtan tajtan på de hela. Det är skillnad mot idag. Nu är allt ett stort jävla jippo där Clubens ledning tänker bara på pengar och försöker splittra dom trognaste supportrarna. Dom vill att alla ska klappa i takt och köpa dyra jävla match tröjor ala hv och käka popcorn tills man spyr i dom sktiga sittplatserna. Blir så trött på skiten så de finns inte. Förr var de enad front på ståplats också under ett namn: WHITE LIONS!!
Nu är vi flera grupperingar (vi LKPG Fanatics) pga att WL sjönk som en sten och vi ville köra en egen stil. Känns bra på många sätt att vi tog det klivet. Visst fan var de negativt först att göra nåt eget men ändå körde vi på. idag 5 år senare är vi ca 30 medlemmar och börjar bli större och större för varje dag som går. Skillnaden med en vanlig supporterklubb är att vi är ett stort kompisgäng som inte tar in några som vill gå med oss. Vi tar in dom vi vill ha med oss och inget annat. Sen om folk vill hänga på och köra lite hang around liknande så är de ok med oss om dom kör samma grej. Ser äckligt i helvete fram emot lördagen den 5 januari och fitt tälje away. Då kraft samlar alla jävlar och styr mot förorten. Inta deras jävla pub mitt i city och sedan leva jävel hela jävla dagen. Blir att åka upp skapligt och se över vad dom har att ge först innan officiella suppergrupperna kommer. Vi funderar på att fixa egen buss upp för första gången med bara bra folk vilket bara kan bli succe.  Som sagt ser fram emot det äckligt mycke.

Var och klippte mej i lördags också för första gången på 6 år tror ja de är. Kändes helt ok faktiskt och fort som fan gick det också. Hår och sånt tror ja stället hette och ligger på sidogatan mellan hospita ltorget och stora torget. 340 pikadoler fick man pröjsa men de var de värt. 

Sen under veckan som gick åkte man fast för fittbengen igen. Blir lika trött på dårarna varje gång. Denna gång följde dom efter mej ända från jobbet och nästan ända hem och stopa mej utanför sporthallen när ja skulle hem på lunsch. Då var de så att jag hade en ogiltig skyld där fram som var för liten. Hur i helvete dumt låter inte de? Man ser klart och tydligt vad det står på skylt jäveln och dom klagar på de. Hade lust att sätta """""" i fanskapet men man behärskar sej. Inte fan kunde han slå av blåljusen när vi stod still på parkeringen heller utan dom va på och alla kolla som dårar när dom åkte förbi. Blir förbannat på´t. Blev 1500 spänn fattigare och de blev en dyr lunsch. Ett bra sätt att slänga iväg övertid pengar om man tjänar så bra som ja gör(INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)....

Jaha veckan som kommer då.
Vi har auktion på jobbet på tisdag så man jobbar väl till minst 24.00 iaf. Känns juh jävla skoj (inte).
Sen blir de väl att slappa tillet under veckan och göra de man ska för att sedan dra alla grabbarna till NKPG på lördagen och slå runt där. Blev juh hehe succe förra gången me 3 slagsmål under 2 timmar. Jävla nötter.
Ingen jiddrar me Linköping så är de bara!! Sen på söndagen blir de innebandy som drar igång då. Eller de drog igång ikväll men ja palla inte va me så ja får köra igång nästa helg. Hockey på lördagen där me vi får se hur de blir me de. Lördags matcher är juh så jävla roliga annars(inte alls).

Dagens låttips:
The Streets - Don´t Mug Yourself

image5

9 månader gammal bild me bara några av dom skönaste

SLEEP WEELL HÄSTARSEL!

/HAN

Tisdag eftermiddag!

Hemma och lunschen en svänga och käkar lite kött och ris. Inte dumt de faktiskt. Jobbar till 6 idag och de är väl ok eller va man ska säga. Var hemma från jobbet igår pga helgens bravader. Helvete va mycke de blev på lördagen hehe. Men de är sånt som händer. Kan säga som så att ja var på bröllop och mer behöver nog inte sägas. De blev för mycke av de goda så att säga.

Var ute och gick me grabbera grus igår också. Fick bli måndag istället för söndag som de blivit som senaste helgerna nu. Satt och glodde lite på en dokumnär innan vi gick rundan. Var trevligt de.

Helgen som kommer så blir de raj raj på fredag och lördag är inget alls bestämt. Söndag blir de att ut och gå me grabberna som vanligt. Annars är de jobb jobb jobb hela veckan och inget mer va ja vet. Ligga hemma och kolla på tv när man kommer hem från jobbet som de sett ut dom senaste veckorna. Ganska skönt de me faktiskt.

Jaha nehe kanske var dax att åka till jobbet igen då. Vi hörs och syns. Ciao

image4

Ska bara häämta kameran!

Lördag förmiddag!

Igår blev det en ganska lugn kväll me några öl hos polare pär(Emil) och lite folk kom förbi. Sattt och kolla på Perc7y tårar klipp på youtube.com och fick massa gamla minnen tillbaka från förr. Sen drog vi ner till Roy och drack några till öl och snacka lite skit. Gick hem ganska skapligt och slappa framför tvn.

Idag då tänkte man bege sej till Borensberg och deras marknad som är en tradition. Brukar vara kanska stort. Ikväll ska vi gå på bio är det tänkt och ta en fika på Steves innan eller efter, we will se.

Fan va dom dyker med flygplanen utanför mej här. Saab firar tydligen 70 års jubileum idag så det är stort happening over there.

Imorgon blir de att ut och gå me grabbera igen som också har blivit tradition varje söndag nu.

Nu är de dax att bege sej.

//Han

image3

RSS 2.0