Paintball på schemat

Onsdag kväll! Trött som en tokstolle men ändå glader. Nyklippt och fin och laddar lite smått inför morgondagen både på jobbet och på matchen på kvällen mot Stockholms avlopp Djyrgårn.

Helgen som var så drog pojkarna och ja ner till Åtvid och körde en räd på paintball banan. Sjukt kul och billigt enligt mej. Bra banor och bra grabbar gör hela dan faktiskt. Kvällen så blev det några kalla här först och sen drog vi till stollen Fredda för fest. Allt gick lagom sansat till för en gång skull och de blev helfest utan krogen.

Pics från slaget om Åtvid:







Veckan som sagt är de jobb jobb och så lite jobb på de. Imorrn är de hockey mot aporna och vi går givetvis för vinst.
Fredagen skall jag försöka dra ihop några pojkar och spela lite RISK! För er som inte spelat så gör det och gå och köp spelhelvetet med en gång. De är beroende framkallande och galet skoj. Tar flera timmar och spela också så de blir verkligen en hel kväll.

På lördag blir de stan på dagen me pojkarna och kolla över saker och ting och sen på kvällen kanske man skulle gå på sponken? Vi får se vad de blir.

Längtar tills man ska åka utomlands. Måste fixa pass innan bara för mitt har gått ut. Anmälningar till Rögle away och snart är bussen full. Vi kanske skulle satsa på 2 bussar? Den som lever...  Ängelholm here we comes.

Nu ska ja åka och hämta bruttan som jobbar till halv 10.

Hörs och syns men framförallt vi känns

//han

RSS 2.0