Nae va?

Jaha då var första dagen på veckan avklarad. Har bärt möbler från att ja kom till att ja gick hem från jobbet idag vilket är sådär SKIT TRÅKIGT!!

Helgen som var blev de lite rajraj hos Emil först och sen drog vi ner och lira bowling. Eller lira och lira, drack bersa. Lira lite innebandy igår kväll vilket gick sådär roligt som de kan gå när man är bakis. Springer in i varandra och ramlar och har sej. Mycke mycke förvirring i huvudet var de måste ja säga.

Cluben torska på övertid över Hiv 32 ikväll i Könköping. Mindre jävla bra säger ja då.
Färjestad hemma på torsdag och då ska vi fan köra över tråkgänget från Norrland. Carlstad Finest är ett skämt chalalalala. COME ON BARRE..


Aja Prison Brake sviker aldrig iaf. De är bra de jöh.

Resan börjar ta form också och anmälningarna börjar strömma in. Kan bli en sjukresa de där. Gillaret gör ja.

Nu ska ja sova och sen BÄRA MÖBLER IGEN som är så förbannar roligt (INTE)

SE SÅ SÖTA DOM ÄR SÅ SÖTA DOM ÄR SAJJA!!!
image13


Du hörde!
image14



image15
//Han

Cykla utan ringklocka= 500 spänn

Satt och läste Corren här och blev galen över dom här jävla reglerna me cyklar och alla grejer som skall sitta på, annars får man böter. Ska lista vad Corren har listat:

Cyklar utan lyse fram 500 spänn
Cyklar utan lyse bak 500 spänn
Cyklar utan reflexer  500 spänn
Cykla mot rött 1500 spänn
Cykla i förbjuden riktning  500 spänn
Cykla utan ringklocka 500 spänn
Cykla på gångbana 500 spänn

Är de lustigt att de här jävla landet är som de är?

De är bara att tacka dessa jävla moderater som skall få allt igenom och vända upp och ner på de här jävla landet

Skall fan flytta till Kuba eller nåt för där får man nog cykla UTAN RINGKLOCKA  jävla fan #)%(#("

Jaså var de så de va?

Då var de onsdag kväll/natt!
Sitter här och är dålig i kroppen. Snoret rinner och är varm i hela kroppen vilket ja varit typ hela veckan. Känns juh inte sådär jätte roligt direkt. Men vafan gör man, man är väl en viking eller?

Helgen som var hade bullen inflyttnings fest på lördagen så man drog dit och checka avet lite me några folköl. Var juh mindre kul när man inte kan köra fullt ut. Men bra me folk och härlig stämning måste ja säga. Hoppas verklgen Dogen blev glad över min inflyttningspresent som ja kämpat så förbannat med:) Drog hem när dom andra gick ut för ja skulle jobba söndagen då vi hade kvalitetsauktion som vi har 2 gånger om året. En på hösten och en på våren. Gick riktigt bra på auktionn då vi sålde för 40 % mer än vad vi hade beräknat med så de måste vi juh säga är godkänt. Bra me jävla folk var de också som slängde upp stashen rejält som än säger.

Måndags var de bara att börja göra iordning för visning då vi skulle ha auktion på tisdagen igen men denna gång en vanlig pantauktion. Gick skapligt där med så det har varit en bra vecka för företaget. Annars idag då har vi fixat och donat på jobbet och förbereder nästa auktion om 2 veckor me bilar och en jävla traktor bl.a. Och sen de vanliga tjacket som möbler, småsaker och tavlor och skit.
 
Helgen som kommer får vi se vad som händer. Fredagen blir lugn i Malmslätt då ja ska ut till päronen och lördagen kanske de blir rajraj om pojkarna är sugna och de tror ja nog ja ska få dom att bli. Så ser veckan och helgen ut i stort sätt jobb jobb och se lite tango.

Förbereder den hemliga nu också. Ganska mycke jobb me måste ja säga. Folk som ska upp på listor och biljetter som skall fixas m.m. Kan bli sjukt 5 januari säger ja barre. Hata mera faktiskt!

Bilen står fortfarande på verkstaden och hoppas den blir klar antingen till helgen eller i början av nästa vecka då den skall besiktas nästa torsdag. Kommer nog bli blankt papper om ja har tur vilket ja iof aldrig har. Men vi hoppas på de bästa. Går juh inte köra me den nu på vintern så ja letar garage för fulla muggar så ja kan ställa av den så är de nån som har ett vettigt garage för en vettig penning att ställa av en bil jävel så säg för fan till direkt. Sommarbilen skall sova för vintern.

Var och kolla på hockeyn igår också och de va de sämsta draget ja upplevt i Cloetta Center faktiskt. Var för fan nästan folktomt på läktarna. Så vi satte oss för första gången dom 2 sista perioderna och var lika tråkiga som övriga sittplats. Iof vann vi med 3-0 mot skotrarna och Majesky gjorde en klockren debut måste ja säga. Soruoy var skapligt bra också vilket lär behövas i vinter. Har juh varit lite si o så på borta plan den här säsongen än så länge men de ska de fan bli ändring på.
      image12

Dagens låttips: Kjell Höglund - Genesarets sjö
Dagens maträtt: Wokgryta
Dagens sagda: Även fula människor måste ha kärlek
Dagens rollo: Roland
Dagens länkar:
Tatto arkiv
http://www.bmeink.com/bme-tatt.html
Tatto Community
http://www.gaddad.se

//Han

Helga

Lördag kväll och man har varit på 30 års fest nykter då. Fick vara chaufför ikväller dårå. Slappar annars denna helg vilket är ok ändå. Imorgon är de innebandy som vanligt vilket ska bli fint.

Har haft brorsans pendlar bil till låns i helgen vilket var snällt att ja fick låna. kunde åka ut och fixa lite på Ikea som man inte orkar göra när man inte har bil annars. Så de va bra.

Cluben torska IGEN borta ikväll mot Skelefteå. Nu får dom fan ta och skärpa sej alltså. Majesky kom nu förihelvete, varför ska du va kvar där borta så länge vavavava?`???


Sitter på youtube här och ni måste bara se dom här klippen.

Börjar me denna helt galen. På slätten i afrika måste de vara.
http://youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM

Denna är rätt vidrig också. Tänk och sitta och glo o människan gör sådär. Speciellt och sitta och äta samtigt.
http://www.youtube.com/watch?v=_lRFxvMJIRI

IDIOT?
http://www.youtube.com/watch?v=imS69BkeofY

Vafan ska man säga?
http://www.youtube.com/watch?v=rVjAXdF2QE4

sov torrt

Blev bestulen!

Då ska vi se här. Vet inte riktigt hur ja ska börja men vi får se hur de går. I onsdags morse skulle ja åka till jobbet som vanligt och gick ner i garaget för att ta bilen till jobbet och när ja väl kommer ner i garaget så står där ingen bil. Ja gick upp igen och ner och och gjorde de 3 gånger innan ja börja fatta vad som hänt? Nån liten jävla rått jävel hade snott min bil. Min gröna fina lilla bil. Ja stod där som ett fån i 5 minuter innnan ja verkligen fattade vad som hänt. Blev helt förstörd. Ringde och börja hela grejjen då saker försvinner med polisanmälan och ta tag i försäkringsbolag och dittan o dattan. La ut på alla möjliga bilforum att bilen hade blivit stulen och att alla skulle hålla ögonen öppna om dom såg den. Brorsan kom hit och vi åkte runt i stan och kollade om vi kunde hitta den men förgäves. Sen vid lunsch skjutsade han mej till jobbet så ja kunde forstätta dagen som vanligt. Vilket inte är helt jävla lätt när man inte har en aning vart ens biljävel är. Vid 5 tiden då jag hade en timme kvar av jobbet fick jag ett mms av en kille i Norrköping som läst på forum att bilen va stulen. "jag tror jag hittat din bil, den står mitt i centrala Norrköping"! + att ja fick 2 mms bilder på bilen. Och visst fan var de min bil. Nån hade allltså gått in i garaget mitt i natten (ja har lägenheten nästintill väggivägg me garaget) snott bilen åkt till Norrköping, ställt bilen på en betal parkering mitt i centrala Norrköping på Nilensvägen och de ända som var borta i bilen var bilstereon. Helt jävla sjukt enligt mej då bilen syns rätt väl och de finns bara den i hela Sverige med den färgen, SNOR GRÖN!!

image9


Så fort ja fick mms.et så ringde ja bror och han kom o hämta mej och vi drog direkt till Norrköping där bilen stod. Far min hade ringt polisen och dom sa att dom skulle skicka en bil redan när vi var i Linköping så vi var juh bombis på att dom skulle va där när vi väl kom fram till Fitt peking. Inte då, vi fick vänta i 2 timmar innnan bengen kom då vi låg och gömde oss lite längre ner på gatan om nån skulle komma ut och ta bilen igen så skulle vi slå ihjäl den killen. Så var tanken iaf men ingen jävel kom. Så när snuten väl kom efter 2 timmar så var dom där i 3 minuter ungefär och skrev papper på att den var upphittad och så kollade dom fingeravtryck på backspegeln. Sen drog dom jävlarna. Är de det vi betalar skatt för? Kollade inget mer alls överhuvutaget. Man blir så jävla trött på dom så man mår illa.

Iaf vi frakta bilen till en inhängnad i Norrköping så han stod skyddad över natten. Dagen efter åkte vi över och hämtade bilen och körde den till en verkstad i Linköping där dom kommer gå igenom hela bilen. De ja såg var att dom måste lacka om sido kjolar, fram, kjolar, växel lådan var de nåt galet med, larmet måste dom koppla om igen, avgassystemet hände lite så de måste svetsas så det sitter på plats m.m.

Allt detta för att en fittjävel stal min bil.

Nu kan man juh undra varför man gör detta och de kan ja inte svara på. Har försökt att tänka varför men de går verkligen inte.

OM ja skulle sno en bil skulle ja juh inte sno en snor grön bil som syns direkt och alla vet vem som äger den. Plus att den var inlåst i ett garage och liknande. Känns juh rätt onödigt? Ja menar sno en saab jävel kan juh snorungar på 11 år idag. Helt sjukt är de. Aja vi får se hur de går nu får verkstan ta över hela ärendet och laborera med försäkringsbolaget så allt ska bli bra igen. Ja åker givetvis på självrisk på några tusen vilket som känns träligt men va gör man?


image10


idag då så är de lördag och vi är 7 grabbar som åker över till fitt peking och ska hinka lite är tanken. Förra gången blev juh succe och hoppas även denna gång blir likadan. Hoppas vi kommer in på Palace denna gång för förra gången var de juh en viss domdick som var så full så han gick in i en spegel som var stor som fan. Så stod han och prata för sej själv me sej själv framför spegeln. De roliga är att vakterna var från Linköping och när vi gick in så sa dom "okey kolla dom här grabbarna nu kommer de blir bråk". Jävla vaktjävlar. We will se how it goes!

Cluben torska mot Tälje i torsdags också vilket är helt jävla oacceptabelt. Spelar ingen roll om man torskar mot Frölunda, Djurgårn, eller Modo men tälje TORSKAR MAN INTE MOT! Var tydligen stök där uppe också vilket bara är början mot 5 jánuari då jävlar blir de liv där uppe i kebabstaden. HATA TÄLJE

Dagens låttips: Cock Sparrer - England belongs to me 


Just ja om nån kan ladda ner Rise Of  The Footsoldier till mej vore de himla schysst då ja inte har nåt nedladdningsporgram.  

 


//Han

Olleberg.nu

Var bara tvungen att visa er den här hemsidan. Killen har nog  tagit 3 piller för mycke skulle ja tro. Vilket jävla orginal. Han lever för sin gräsmatta

länk
http://www.olleberg.nu/


Se och njut. Skriv nåt i gräsmattaforumet*fniss*

Gamla spyor

Jag vill börja med att säga att det är jävligt kallt i lägenheten. Stångåstaden verkar vara rätt efter och orkar inte dra igång värmen så vi får gå här och frysa fan. Känns juh mindre roligt måste ja säga. De ända positiva är att dom verkar bygga om hela jävla gripgatan här när vi läste nya detalj planen dom satt upp. Vi ska få egen altan och grejjer som bor på botten våningen vilken känns jävligt fint faktiskt. Skönt till sommarn och kunna sitta ute och grilla och sola och grejja.  sen ska vi få nya buskar och avspärrning med träskärmar mellan lägenheterna så de blir mer avskilt. Känns bra de me faktiskt.

Idag var de visning på jobbet och man fick sitta och visa guld för massa hackspättar vilket aldrig är kul måste ja säga. Men imorgon är de auktion och dom dagarna brukar gå fort som fan så de känns bra. Är rädd att man får jobba så jävla sent bara men de får vi ta då.

Ska lämna in bilen nu i veckan också och fixa till allt som är galet me den så ja kan lägga ut den på annons och förhoppningsvis sälja den i höst. Annars ställer ja av bilen och säljer den i vår i stället. Blir att leta vinterbil fort som fan här nu så man har något att glida med i vinter till borta matcher och när man ska åka o handla och skit. Kan va bra och ha biljävel då.

Torsdag blir de Roy me pojkarna och kolla på slödertälje när Cluben piskar skiten ur dom. VISA PASSEN VISA PASSEN, HÅRIGA RYGGAR EN MASSA HÅRIGA RYGGAR.....

Håller på att snacka ihop oss och fixa en rajraj fest framöver också. Och då menar ja en 100 manna fest me allt vad de innebär. Kaga byggdegård kostar 1300 spänn per dygn att hyra så de vore juh klockan faktiskt.



Satt förut idag och tänkte på gamla fyllor man haft genom åren och dom har avlöst varandra faktiskt. Den ena är värre än den andra. Kan nämna några här då. Bla har ja däckat 2 år i rad för några år sen på nyårsafton så ja missa hela jävla nyårs firandet. Låg och krama en toalett då.

Sen förr året blev man ltite för fuller när man skulle in till stan så ja hoppa av bussen i malmslätt och spydde lite och sen av nån lustig anledning fick ja tag i en epa traktor haha och lifta me han till gamla linköping där ja sedan däckade och spydde ner mej själv. sen hade ja tydligen vaknat och ragglat mej bort till kyrkogården vid gamla brandstation och somnat vid en gravsten och nån idiot med hund kom o väckte mej och sa att här kan ja minsann inte ligga de strider mot lagstiftningen eller vafan han yra om. sen ringde rövbin upp lite nervöser och dan och undra vart i helvete ja minsann tagit vägen och lyckade tajma in så han beställde en taxi till mej från dialekt och ja kröp bort dit och tog en taxi hem och betalde 400 spänn från gamla linköping till malmslätt. Taxi chauffören var något nervös att ja  skulle spy ner hela taxin men de gick någorlunda.

Sen var de nångång när vi skulle hem från krogen och ja blev tokdålig i taxin och hoppa av i ryd och gick och la mej under bron mellan malmslätt och ryd och somna där och spydde ner mej själv. sen vakna ja yr och dan och visste inte vart ja var och råka gå fel och hamna i jägarvallen. då som först kom ja fram till att ja gått fel och börja gåt tillbaka i spöregnet hem till Malmslätt.. Var hemma dagen efter på morgonen mysig och dan. 

Eller när man varit på fest i Tannefors hos allas våran PALMÈ och fick tag i ett par rollerblades och fick för mej att åka ända hem till malmslätt klockan 5 på morgonen. Börja med att när ja kom till tannefors centrum börja 6 invandrare jaga mej ända till mcdonalds för att ja råka säga nåt dumt till dom*fniss* sen när ja kom till macken i ryd så stod där ett dansband som spelat på kvällen från skåne. Och in flyger jag med rollerbladesen och börjar snacka skånska me grabbera och dom skjutsar mej ända hem till björkliden(där ja då bodde) i malmslätt och sen rita ja en karta på armen på en av grabberna i dansbandet så dom hitta ut till e4.an igen. 
Skulle kunna skriva hur många händelser som helst men nu orkar ja fan inte skriva mer.  fan i havet.

image6


Några ur Fanaticos för 4 år sen.


image7


Bilen min som ska säljas. KOM OCH KÖP SAJJA!!


image8

Pojkarna i Norrköping förra året. MYCKET TREVLIG TILLSTÄLLNING!!!!¨

Dagens låttips:
Ian Brown: El Mundo 


//HAN


RSS 2.0