WCB och barhäng!!

Onsdag kväll!
Igår blev det hockey igen efter 2 månaders frånvaro i hallen. Första perioden var skit och är inte ens värd att nämna. Andra tillbringades i baren och tredje tände alla till och fick hallen att gå lös. Cluben vann med 7-5 över kebaberna. Inte okey enligt mej då vi ska köra över dom med tanke på dera placering i tabellen. DOM LIGGER SIST och är klara för kvalserien. Konkurs nästa? Jatack!!!! Ryggarna vill vi aldrig mer se igen.

Idag har man jobbat förbrill för vi ska börja med visning på lördagarna nu för allt vanligt folk som inte orkar komma på visningarna på måndagarna. Vi bler mer tillgängliga med andra ord.

Helgen som kommer blir lugn och lördagkväll blir de galaj me alla pojkarna. Flickan min jobbar som vanligt så hon kan tyvärr inte följa med. Man får passa på när hon jobbar. Ser fram emot lördagen faktiskt. Ska bli skoj.

Tar nu tag i bilen för sista gången så han går igenom besiktningen. Vi får se vad vi köper för bil i höst då Brall ta körkortet även hon. Eller hon har börjat men är nog klar till hösten rättaresagt.

Collage:



Var länge sen aj uppdaterade med någons toalett. Jag kommer göra en intensiv rusch för att få in bilder på skithus som ja sen kan publicera här. Mycke nöje.


Hejmeer!!

//Han




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0