Kvartsfinal 2 och storsamling Platens Bar!!

Fredag kväll!!! Har varit en hektisk dag idag. Jobbade fram till klockan 2 för att sedan bege sig hem och gå på städning i fullaste kareta. Och efter det blev det tvättid för att sluta av med matlagning och nu sitter jag här halvt död och kollar av trycket för morgondagen.





Imorgon samlas alla grabbarna på Platens Bar från kl 12.30 för att frûscha tillsammans och tagga inför kvartsfinal 2 i Cloetta Center. Kan bli galet det här. Stort tifo (för ca 15.000kr) utlovas på Norra stå också. Kan bli riktigt bra det här. Nu får vi användning för våra banderoll vi knåpa ihop inför Rögle away i december som glömdes bort pga allt som hände och inte hände i Ängelholm. Men vi kör den imorgon vilket blir bra som fan. Så räkna med ett jävla ös på Platens på dagen och ett galet ös i marschen ner till Cloetta Center. Ett par hundra grabbar väntas komma. Kan bli galet de här. Räkna också med ett sjuhelvetes drag på Norra Stå. Kör barre kör!!


(blockmongo numero uno)


Imorgon kväll så blir de lugn kväll hemma med några kalla och pojkarna som kommer över. Svante är hemma här så man får umgås med han också. Blir slapp framför tvn eller kanske ett parti NHL09 men Röven blir jämt så arg när han förlorar så vi kanske inte ska ge oss in där. Megitalo ryktas dyka upp både under morgondagens samling och även på kvällen här i Hejdegården. Den som lever....!!!

På söndag drar man iväg till Malexander av alla ställen. Far min fyller så han bjuder familjen på middag på nåt värdshus. Ska bli skoj faktiskt. Han vill inte fira sin födelsedag med presenter och scho och schim så han väljer att bjuda oss på värdshus. Förstår han till 110%. Hade inte min 25.årsdag varit så lyckad hela dagen med släkt på dagen och alla lirare på kvällen så hade ja gärna skippat att fira. Varför ska man fira att man blir äldre och ett år närmare döden? Finns så mycke annat att fira istället, typ Cluben tar SM-GULD 09.


Bjuder på en film från samlingen i Ljungby påväg när till Rögle då vi var
250 mongon på Harrys i Ljungby. Golvet hoppades sönder, folk hängde i
kristallkronorna och ölkonsumtionen har aldrig varit så hög som när vi var där.
De va whääättt så galet men fan så skoj. Mycke nöje!




Alla har juh sina favoritlåtar när man taggar till matcher, fester, lajbans och grejjer.

Här kommer ett smakprov:

 


Imorgon då!
- Samling, Platens Bar kl: 13.00
- Marsch från Platens Bar mot CC ca kl: 15.15
- Matchstart i CC kl: 16.00
Återkommer inom kort....


//han

Kommentarer
Postat av: -,-

era jävla fittor, dra inte ihop storsamling utan mig!!!!!!

2009-03-06 @ 22:26:15
URL: http://phil.blogg.se/
Postat av: Mickey

Mouhaha!!

2009-03-06 @ 22:38:56
URL: http://fightforyourlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0