lördag hela veckan tack?

Hello Compadres!!

Lovade en ny "hemma hos" toa variant men den uteblir i detta inlägg. Kommer dock vid senare skede..

Va händer i mitt liv då? Idag tex var jag kollade nya briller. Ja ska bli brillhund om nån vecka. 2 st hitta jag som jag ska köra på tror ja. Visste dock inte att Jaguar gör glasögon hehe men men så är de.Svarta bågar blir de på bägge tror ja. 

                                                      of

Cluben torska slutspelet vilket var väntat. Men visst fan blir man irreterad när man slänger mycke pengar till föreningen och dom inte presterar bättre. Semifinal borde juh vara inom ramarna tycker man. Men men. Sen en annan sak. I höstast då vi drog egen buss till Ängelholm så drogs de 2 bangers på läktarna. De blev skanalscener i media där dom skrev upp oss att vi var farligast i Sverige och att det var skandal efter skandal. I veckan nu drog Färjestad 16 bengaler på läktarna bland 1000 tygflaggor och det stod en notis om det i aftonbladet. Var är alla skandalscener där? Hela arenan hade juh kunnat brinna upp. Är det så att Linköping är medias hackkyckling alltid ovavsett eller vad är det som händer?  Jävla fjanterier enligt mej.


Satt igår och tänkte på alla sjuka och jävligheter man gjorde när man var i dom mindre tonåren. Skulle kunna skriva en hel bok om dom hehe. Tex när ja, Jorre(aintlikeyou.blogg.se), hans bror Adde, och bröderna Cardelli skulle bygga en koja i skogen. VI går rakt in i skogen och hittar några träd som är perfekta att börja hamra i och dra upp plank etc i. Det vi inte vet är att det är ett bi bo längre upp i ena trädet så när vi kommit en bit på kojan och Adde ska hamra i några spikar så börja bina anfalla oss alla. Adde får panik och drar hammaren rakt i pannan på sig själv och ramlar ner för kojfan. Har aldrig sett nån blöda som han gjorde. Tänk er själva att med stor kraft hamra sej själv mitt i pannan. Not så skönt. Vi fick leda han hem då han inte såg nåt för allt blod i huvudet. Det var ett av rackartygen.

                               

Sen hade vi ett träsk i skogen där vi små snorungar alltid skulle vara på somrarna. Mitt inne i skogen några kilometer hem från oss låg en liten sjö/träsk/sump på runt 100kvm. Vissa av oss kunde inte simmar på den tiden och vi gick dit för att kolla avet. Sen när man är liten så ska man juh titta på allt och ta på allt så en viss Cardelli den äldre ramlar i och får panik. Som tur är har nån av oss med ett hopprep som vi kastar i för att rädda livet pån.

Sen har vi björklide maffian som alltid skulle leka krig istortsett varje dag. Ibland kunde det gå hett till med tillomed slagsmål. Men ja kommer ihåg ett tillfälle då vi som sagt lekte krig och vi sprang runt överallt och hoppa över grannars staket och upp på tak etc. Sen har vi Cardelli den äldre igen som fick för sig att lägga sig vid bakom en bil för att skjuta sina motstånadare. Det han inte vet är att det sitter en person i bilen som lägger i backen och skall precis baka ut från sin parkeringsplats där just denna Crille ligger. Crille fattar ingenting utan alla som fattar vad som händer får panik och börja grimatisera och slänga med armarna så gubbfan som har bilen skall se oss. Som tur gör han det och hinner backa några decimeter innan han slänger sig på bromsen. Där rädda vi livet pån igen!!!!


Käk tajm här nu. See you cunts!!

Bjuder på en liten film med Örjan på Biblioteket. Mycke nöje!!

                  


//Han

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0