Tjofadderittan tango

Hepåer! Som ni ser har bloggen fått lite uppfräschning enligt mej. Ni andra kanske tycker det ser förjävligt ut men ja då får ni tycka det. Är inte alls haj på hur man fixar och trixar så ja bad Röven (robinlellky.blogg.se) och han dona till det.

Va har hänt under veckan då? Börja med en böter i måndags (500 spänn) precis utanför fönstret när ja skulle hem på lunchen. Alltid lika kul(inte). Sen på måndagskvällen blev de lite hockey på Roy och se när Cluben åkte på stordäng av Sheleftyou. Mindre kul. Sen blev det hockey i CC både onsdadg och torsdag. Onsdagen torska vi med 3-0 och torsdagen vann vi med 4-0. Stabilt lag de där? Nae inte direkt va.
 
Igår lördag torska vi åter i sjätte rundan med 5-2. Pojkarna kom över och kika avet här. Sen igår kväll spenderades kvällen hemma hos Empha för att sedan bege sig till Platens och slira runt. Gick hem ganska skapligt för att känna av kudden.  Med andra ord blev det en hockeyvecka.

                       

Veckan som kommer då? Ja de blir hockey då med. Slutspelet innebär en hel del tid i Cloetta Center och kanske även på E4.an beroende på vilket lag vi får möta OM vi går till semin nu imorgon. Det är nämligen avgörande matchen mellan Cluben-Skellefteå nr7. Det står 3-3 i matcher och säsongen kan vara över redan imorgon eller så fortsätter vi och kör på i semin under veckan. Den som lever...

Brallan tog några bilder på Svantisch förra veckan. Det var då ovädret drog över stan fast det är dock bra väder på bilderna.

 


Tycker Foo Fighters är riktigt grymma. Sett mycke på tuben och dom verkar va sjukt bra live faktiskt.
Här kommer låten Pretender med en riktigt schysst video.


Imorgon kommer en ny toalett visning upp igen. Var ett tag sen och har ni några bilder på era toaletter och en redogörelse så skicka dom gärna tíll mej för då kommer dom upp här direkt. Ni som är nya läsare kanske inte vet att ja har en sjuk dragning till toaletter. Har en del att säga och inte säga om dom också om ni läser längre ner. Imorgon kommer som sagt en ny. Mycke nöje

//Han

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0