Skyltdockor och lördagstryck!

Söndag kväll!

Har lite grejjer som ja måste gå igenom här.

För de första:
Var på Ikano-huset  i fredagskväll och kika avet. Blir påtvingat att följa med in på Gina Tricot och vara smakråd. Det ja retar mig på är dessa skyltdockor som finns i hela butiken. Dom sitter på borden, dom står vid borden, dom står vid ingången och dom står vid kassorna. DOM SER FÖR ÄKTA UT!! Höll på att ordagrant skita ner mej när man går förbi dom och dom bara står och stirrar på en. Sen när man märker att det är dockor så känner man sig so totalt klotdum i hela huvudet så det knappt är sant. Måste man göra dom så verkliga? Förra veckan råka ja gå in i en och ber om ursäkt. Givetvis är det en docka som ja står och pratar med. HALLÅ?



Sen hände en sak till på detta handelscentrum Ikano i fredags. Allt händer mej hehe! Blir även påtvingat att gå in i en parfym affär (den med starka lampor i hela butiken) för att vara luktråd åt brallan. Vi är hela ensamma i hela butiken och dom som jobbar där står varken i kassan eller i butiken. De är helt tomt. Sen helt plötsligt börjar de tuta om larmbågarna som ser till att folk inte själ saker från butiken. Ingen har stulit något då vi var dom enda i butiken och inget har gått förbi utanför heller. Det som händer är att det kommer en tjej i högklackat längt in i butiken springandes fram till oss och nästan skriker. - Jaha va händer här då! och vi förklarar att det börja pipa om larmet och att vi var dom enda i butiken. Efter att vi förklarat att ingen kan ha stulit nåt för vii var dom enda där så säger idoten - Vilken tur för dej då.Och menar väl på att vilken tur att ni inte stulit något för annars jävlar hade ni åkt dit. Ja skaka i hela kroppen av ilska och gick därifrån. Säger man så? Var påväg tillbaka efter ett tag för att skälla ut henne och säga att hon borde byta jobb men brallan hejdar mej,. Helvete. Va tror folk egentligen. Självklart förstår ja att en parfymaffär måste vara högprioriterat attt stjäla i men vafan hade bara nån stått i kassan som dom borde göra så hade hon inte behövt vara så snäsen. Brudjävel.


Jaha vad händer mer då?

Igår hade vi premiär på jobbet för lördagsvisning mellan kl 10.00-12.00 och det blev verkligen en succe. Runt 500 pers kom på 2 timmar och kika avet. Folk fick stå utanför och vänta enbart för att komma in i salarna där prylarna finns. Bra som fasen för oss. Love it.

På kvällen blev de lite förfest hos ringen med väl valda för att sedan dra vidare till Platens där kvällen spenderades. Helt ok kväll faktiskt som varken var för hård eller lugn. Den va bara helt ok. Gick upp idag klockan 10.00 imorse och mådde fint som snus. Slog på tvn och kika av Vasaloppet som ja gjort nu i många år. Lite av en tradition ja har. Daniel Tynell kom först efter att ha försökt spruta 3 gånger från täten. Tredje gången gick det och han körde hem segern utan problem när det var 5km kvar.  BRA DÄR!!



Igår spelade även Cluben sista matchen innan slutspelet mot Sheleftyou och vann med 6-3 på borta is. Cluben kom 2.a i tabellen och kommer imorgon måndag att lottas kl: 21:30 i hockeykväll mot antingen Sheleftyou eller Timrå.
Ingen match man kommer åka och se på bortais då det liggar väldigt långt härifrån men nu på lördag kör vi storsamling modell grande på Platens Bar från kl 13.00 Fri entré och bra priser i baren. Sedan tågar vi ner mot CC och norra stå för att sätta ribban hur slutspelet skall se ut. Kommer bli grymt de här. Hoppas vi kan få en bra kvartsfinal och även vinna det för att sedan slå ut Hv i semin. Ser gärna att vi ta oss an Färjesad i Sm-finalen (om vi kommer så långt) för att krossa vargarna totalt. LET´S HAVE IT!



Veckan som kommer förutom matchen på lördag? Det blir att munna av några kalla på nån pub på torsdag och kika på första matchen i slutspelet. Nästa helg har vi Svantis hela helgen så det blir att pyssla med han också. Annars vet ja inte riktigt vad som händer förutom jobb då. Jo ska fixa lite veckans om kommer. 
- Fanatics tröjor ska fixas för beställning så vi har dom så snabbt som möjligt. 
- Bilen ska fixas så den går igenom besiktning 
- Skall byta fack så ja får rätt en gång för alla. 

Slänger upp ett tips på en bra rulle som har premiär nu i mars om ja inte minns fel. Finns även på Pirate för er som vill ha den. 


Update kommer under veckan. Hörs och syns och framförallt. VI KÄNNS!!!!

//Han
 

Kommentarer
Postat av: TC

Hahah fan va jag garvade åt det du skrev om skyltdockorna.. :D Ha det bäst!

2009-03-05 @ 06:51:32
URL: http://zlapptazk.blogg.se/
Postat av: Jones

de låter riktigt najjs michell!! skulle ju inte sitta fel med ett par dar på gotland igen iofs. de va jävla fräääscht!

2009-03-05 @ 15:44:49
URL: http://aintlikeyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0